OS 2018 Oscarsgalan 2018 Melodifestivalen 2018
Basket Casinospel E-sport Fotboll Handboll Ishockey Motorsport Poker Politik Schack Spelbolag Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds
Slots

Championship Nästa tränare som får sparken Odds

Championship Nästa tränare som får sparken

Nästa tränare som får sparken 2017/2018

Nästa tränare i EFL Championship som får sparken efter Harry Redknapp

Då Birmingham City sparkade sin tränare Harry Redknapp så signalerade det början på en trend att ge tränare sparken inom EFL Championship. Om en rutinerad tränare som Harry Redknapp kan få sparken är ingen säker från ledningens vrede. Och med tanke på den bristande prestationen bland lag i poängtabellens nedre del så kommer fler namn att dyka upp på listan över sparkade tränare, mer snart än senare.

Simon Grayson (Sunderland A.F.C.):

Sunderland under David Moyes var inte särskilt glada över den senaste säsongen i Premier League. Sedan de relegerades till EFL Championship så har ledningen med all rätt bytt tränare. Och inledningsvis verkade det ha varit ett bra val att tillsätta Simon Grayson som ny tränare. Men förändringen verkar däremot inte ha fått någon positiv effekt. De har bara lyckats få till en enstaka vinst fram tills nu, och tittar man på deras form senaste tiden så verkar det inte troligt att de kommer lyckas mycket bättre i framtiden.

Phil Parkinson (Bolton Wanderers F.C.):

Phil Parkinsons upplägg för Bolton har gjort att de varit oförmögna att ta del av vinster under Championship, tills nyligen. Utöver detta så har Boltons försvar varit det sämsta i hela Championship då de redan har släppt in 16 mål under bara 8 matcher. Så, det verkar som att det Phil nu arbetar på inte kommer att kunna realiseras på plan. Så en nystart med en ny tränare är ett måste för att vända på Boltons säsong.

Nigel Clough (Burton Albion F.C.):

Burton Albion hade en katastrofal inledning på säsongen med 3 förluster i rad. Sedan dess har de förbättrat sina resultat, men de verkar fortfarande som en klubb ämnad för relegation. Anledning bakom det hela är deras dåliga försvar. De har det näst sämsta förvaret i hela Championship med 15 insläppta mål fram tills nu. Och Nigel Clough har varit oförmögen att täta försvaret. Så en ny tränare som kan få ihop ett lag som kan försvara sig bättre är ett måste för att de ska undvika relegering.

Paul Heckingbottom (Barnsley F.C.):

Paul Heckingbottom är en av de yngsta tränarna i Championship. Och jobbet hos Barnsley är hans första tränarjobb, någonsin. Bristande erfarenhet kan vara anledningen bakom Barnsleys dåliga tur för tillfället. Bland lagen i nedre delen av poängtabellen så har de varit det bästa. Men att ha kvar Paul är en stor risk för ledningen. Och de kan överväga att satsa på ett säkrare kort med mer erfarenhet.

Dean Smith (Brentford F.C.):

Brentford är det andra laget som har varit oförmögna att säkra en vinst tills nu. De har varit oinspirerade redan från början med 4 dödlägen och 4 förluster. För att introducera välbehövlig inspiration kan det vara en bra idé att ersätta Dean Smith med någon annan.