Basket Casinospel E-sport Fotboll Handboll Ishockey Motorsport Poker Politik Schack Slots Spelbolag Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds
Gamla odds

Dota 2 - The Major League 2017 odds

Vilka vinner Major League 2017?

    Högsta
odds
Lägsta
odds
Odds Coming Soon
Unibet

The Major League är en tre dagars turnering på EduCity Sports Arena i Iskandar Puteri, Malaysia. Från den 20 Oktober till den 22:a Oktober kommer åtta av de bästa asiatiska lagen att tävla om RM 300 000 MYR och titeln Asia’s Dota 2 Champion.

Format

7 inbjudna lag
Vinnaren av Malaysian Qualifier
16 lag deltar från första kvalomgången:
4 lag varje från kvalomgång som hölls på Orange Premium Esports Café, Kuala Lumpur, BlitZone eSports, Shah Alam och ApplezDreamNet, Kuala Lumpur
2 lag varje från kvalomgång som hölls på Digital Fortress, Kuala Lumpur och Pantheon, Subang Jaya
Slutomgången i offlinekvalen kommer att hållas den 14-15 oktober på The Academy of Esports i Iskandar Puteri.
Därifrån kommer vinnaren av kvalen att konkurrera med de övriga 7 inbjudna lagen den 20 oktober för att tävla om titeln som det bästa laget i Asien.
iG Vitality
WG.Unity
Fnatic
Execration
EVOS Esports
EHOME
Clutch Gamers
TBD (Malaysian Qualifier vinnare)
Eventuella tävlande
Kvalens format

Topp 8

Fnatic

Galvin "Meracle" Kang Jian Wen, Singapores berömda spelare för sin Naga Siren och hans passion för split push och farming, gick nyligen skilda vägar med Fnatic. Organisationen har dock svarat bra på en fullständig lagändring.

De två första namnen behöver inte introduceras: Jacky "Eternal Envy" Mao och Johan "pieliedie" Åström. Båda spelarna lämnade nyss Cloud9. De här två namnen trodde du aldrig skulle spela i Fnatic, men alla visste att det skulle vara svårt för Cloud9 att fortsätta.

De kommer att spela med duon Xin Khoo "Ohaiyo" Chong och Djardel Jicko B. "DJ" Mampusti, som kommer att fortsätta sitt äventyr med den europeiska jätten. Men först måste de visa vad de går för i Major League

Execration

Även Execration tillkännagav den nya laguppställningen, som inkluderar Kim Villefuerte "Gabbi" Santos i stället för Fernando "Nando" Mendoza.

Gabbi hade redan spelat i Execration men hade lämnat laget för att spela i Clutch Gamers, som inte kvalificerade sig för Ti7. Det blir en intressant syn att se Gabbi möta sitt tidigare lag Clutch Gamers i Major League.


Den malaysiska organisationen WarriosGaming.Unity har just meddelat den nya laguppställningen för kommande säsong.

En uppställning från olika nationaliteter, inklusive kända namn som Meracle, ex-offlaner av MVP Velo, Jordaniska spelaren Feero, tidigare i Team Bears, Philippine FlySolo och slutligen kaptenen sQreen, direkt från Ryssland. Det är ingen tvekan om att det här är en väldigt stark uppställning av WG.Unity och de kommer säkert att ha som mål att lyfta bucklan.

Prispott

Så, allt ser allt klart ut för en spännande Major League. Fansen kommer att vara euforiska över att se nya ansikten i deras favoritlag. Så om du älskar spelet Dota 2, se till att vara på plats i EduCity Sports Complex för att se den bästa sidan av Asien där det tävlas om RM 300 000 MYR i prispotten.