Let's Dance 2017 Eurovision Song Contest 2017
Basket Casinospel Fotboll Golf Handboll Ishockey Motorsport Poker Politik Slots Spelbolag Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds
Gamla odds Kommande odds

Intressanta sport betting chanser för 2016

Att titta på några av Sveriges bästa sport event kan vara väldigt kul, men det kan definitivt bli mycket mer intressant om du satsar på resultaten.

Så här tänkte vi blicka framåt för att kolla in några av de mest lockande alternativen av betting sidor i Sverige för de kommande månaderna.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8f/IFK_Norrk%C3%B6ping_and_referee_(vs._AIK,_2013).jpg

Med en till säsong av Allsvenskan som startar i början av April, lovar det att bli ännu ett fantastiskt år av strålande fotboll på hemmaplan.

En av de största favoriterna att plocka upp den eftertraktade trofén är förra årets vinnare IFK Norrköping som är ute efter att fira deras fjortonde titel. Fast AIK har även varit involverade i några sista-minuten utbyten som de hoppas ska förbättra förra säsongens tredje position.

Dock så bleknar detta i jämförelse med upphetsningen som genereras på betting sidor angående Euro 16 fotbolls turnering som ska äga rum i Frankrike från och med 10 juni. Spelsajter att prova i år inkluderar Betway som redan har frestande odds angående Zlatan och den svenska sidans hopp för att ta sig upp ur Grupp E matcherna där de möter tuffa strider mot motståndare som Italien och favoriterna Belgien.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/08/SAIK_-_Joakim_Lindstr%C3%B6m.jpg

Bortsett från fotboll så har SHL säsongen inte visat något slut på spänningen med slutspel som innehåller väldigt starka lag så som Skellefteå AIK som möter Växsjö Lakers. Men eftersom till och med Gävles Brynäs IF lyckades vinna Svenska hockeyligan 2012, är det värt att minnas att allt kan hända i denna snabbt växlande sport.

All tillföra till dramat är det faktum att Skellefteå AIK’s general manager, Lars Johansson, nyligt lämnade klubben i ett försök att gå med i den växande ryska ishockeyn. Och med andra sidor så som de het-tippade nordborna Luleå HF som visat imponerande form i den senaste 5-2 vinsten mot Färjestad BK, så är det inte konstigt att betting sidor köar upp för att erbjuda frestande odds rörande resultaten för säsongen.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e9/Serbia_vs._Sweden.jpg

Handboll har varit en av Sveriges mest populära sporter, och det nationella laget planerar att göra ett starkt framträdande på kommande Rio 16 OS i Augusti. De möter just nu en knäckande rad av Olympiska kvalificerings matcher mot sådana som Iran, Slovenien och Spanien i April.

Och då handboll njuter av en växande betydelse bland de mer populära sporterna på betting sidor, så ser det ut som att vi alla kommer se mycket mer av handbollen på våra tv-apparater genom 2016.