Basket Casinospel E-sport Fotboll Handboll Ishockey Motorsport OS 2018 Poker Politik Schack Spelbolag Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds
Slots

Ishockey damer OS 2018 Odds

Vilka vinner damernas ishockey vid OS 2018?

    Högsta
odds
Lägsta
odds
Odds Kommer Snart
Unibet

NHL: s beslut att inte delta i OS 2018 har ingen betydelse för kvinnornas turnering. Därför bör 2018 inte skilja sig från andra OS.

Kanada har vunnit de fyra senaste turneringarna, och vann silver 1998. I år är Kanada favorit att vinna guld för femte året i rad. Laget är fullt av spelare från NCAA och CWHL. Kanada kommer att lita till att den 31-åriga veteranen Shannon Szabados för dem till en guldmedalj. Szabados har spelat i manliga ligan i Alberta (ACAC) i många år, och senast spelat i männens Southern Professional Hockey League. Med återvändare som Meghan Agosta, Natalie Spooner och Marie-Phillipe Poulin bör detta kanadensiska lag kunna ta guld.

Det enda laget som utgör ett hot mot Kanadas guldmedaljhopp är USA. I de senaste fem turneringarna har USA ett guld och tre silver. Med CWHL-stjärnan Amanda Kessel och den olympiska veteran Hilary Knight skulle USA kunna avsluta Kanadas dominans inom olympisk hockey. Denna laguppställning är mycket lik den som nyligen vann damernas hockey-VM  i april.

Finland kan mycket väl ta brons 2018. De slutade nyligen trea i damernas hockey-VM 2017 genom att spöa Tyskland med 8-0.