Basket Casinospel Cykel Fotboll Golf Handboll Ishockey Motorsport Poker Politik Slots Spelbolag Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds
Gamla odds Kommande odds

Satsa på sport med minskad risk för bedrägerier

Inom spel så finns alltid risken för att någon eller flera ska dra igång med mindre ärlig verksamhet för att tjäna pengar på detta. Om man ska satsa på sport så är det förstås bra att välja säker svensk sportsbetting som man kommer åt via dator eller mobiltelefon. Riggade matcher har ju varit ett problem ganska länge och det här är förstås något som påverkar sportsbetting på ett negativt sätt då man kan fråga sig om matchen man satsar på verkligen spelas som den ska eller om det finns intressen med i spelet som kommer att påverka utgången.

 

Source: Yuri

 

Problemet med riggade matcher

Det är faktiskt inte olagligt i Sverige att rigga matcher. Svenska match-fixare har vunnit enorma belopp på detta till spelbolagens förtret och det går inte att göra så mycket åt saken. Att det hela är förkastligt är förstås en sak, men de som tjänar på den här typen av verksamhet tycks inte ha mycket ågren över hur de förstör för alla oss andra som vill se sport på lika villkor för alla inblandade.

Spela säkert online

Det enda som du som gillar att satsa på sport kan göra är att säkra dig om att spela på säkra sajter och att i så stor utsträckning som det är möjligt välja event som inte är så troliga att bli riggade. Men det är inte alltid så lätt att veta precis vilka matcher och ligor som har drabbats av matchfixning. Till och med Champions League och VM-kval har ju pekats ut som evenemang med matcher som kan ha riggats.

Om du väljer en bra sportsbook och även håller lite koll på sportnyheter om vad som händer med den här typen av bedrägeriverksamhet så kan du minska risken men, så som det ser ut idag så kan man inte till 100 % vara säker på att spelare och lag inte har påverkats i en viss riktning så det får man helt enkelt ta med i beräkningen då man lägger en slant på en match.