Basket Casinospel Cykel Fotboll Handboll Ishockey Motorsport Poker Politik Schack Slots Spelbolag Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds
Gamla odds

Allsång på Skansen 2017

2017 kommer en ny säsong av Allsång på Skansen att sändas. Sanna Nielsen kommer att vara programledare även i år.

Kontraktet skrevs på samma dag som sista avsnittet 2016 ägde rum och trots att det hade försökt hemlighållits hade personer spekulerat kring det. Enligt både Sanna och projektledaren för Allsång på Skansen har det funnits en dialog kring hennes fortsatta medverkan som programledare under hela tiden. Hennes insats har varit hyllad från många olika håll och hon har varit mycket uppskattad i rollen som programledare.

Vilka gäster och musiker som kommer vara med i programmen nästa år är ännu inte bestämt och fastställt, utan kommer med stor sannolikhet släppas i samband med att säsongen drar igång nästa år.

Programmet är ett allsångsprogram som har funnits sedan 1979 och som har sänts från Sollidensscenen på Skansen, Stockholm, varje sommar sedan 1990. Låtarna som sjungs under kvällen finns med i ett häfte som delas ut och under kvällen finns det inslag av både uppträdanden och gästartister. Det är vanligt förekommande att gästartisterna är med och håller i en eller två allsånger under kvällen.

År 2014 var Petra Marklund programledare och det var första gången programledaren var en kvinna som höll i huvudsändningen en hel säsong. Så om det fortsätter vara kvinnor i programledarrollen i 31 år till kommer det vara jämställt!

Det finns ännu inga odds på Allsång på Skansen 2017.