E-sport Fotboll Handboll Ishockey Motorsport Poker Politik Snooker Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Casino

4 saker du bör tänka på när du letar efter odds

Det finns en hel del saker som kan vara bra att tänka lite extra på om du är intresserad av odds. Det är lätt att göra nybörjarmisstag, och det är även lätt att glömma bort vissa saker som erfaren bettare. Därmed är det viktigt att du t.ex. alltid jämför odds mellan olika tjänster, men även att du håller dig uppdaterad med de senaste nyheterna.

Tänk på följande saker när du letar efter bra odds

Nedan är exempel på viktiga saker att tänka på:

Jämför odds mellan olika aktörer

Du bör alltid jämföra odds mellan olika aktörer. Faktum är att oddsen kan skilja sig väldigt mycket mellan olika platser på internet. Unibet odds tenderar att vara ett av de bästa alternativen på marknaden, och bidrar med schyssta odds som du kan ta en titt på. Här finns de flesta sporter representerade, vilket gör att sannolikheten är hög för att du hittar de odds som du är intresserad av.

Satsa endast på saker som du förstår dig på

Du bör endast hålla dig till den typen av sporter och odds som du känner till. Därmed bör du hålla dig till fotboll om det är vad du är intresserad av och känner till. Med tanke på att det finns ett stort antal odds att välja mellan för de flesta sporter kan det även vara en bra idé att rikta in sig mot en viss typ.

Du kanske har specialistkompetens när det gäller vilka lag som kommer att hamna på plats nummer 1-3 när säsongen eller slut, eller så har du extra insyn i vilket lag som gör flest hörnor per match.

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna

Sporten förändras hela tiden. Inom fotbollen blir spelare skadade hit och dit, och vissa presterar bra under ett fåtal matcher, för att sedan tappa både fokus och prestation.

Därmed är det viktigt att du hänger med i svängarna och ständigt håller dig uppdaterad med vad som händer inom den sport som du är intresserad av.

Leta efter kampanjer och erbjudanden

I många fall kommer du att kunna hitta någon typ av kampanj eller erbjudande när du är intresserad av att placera en satsning på ditt favoritlag. Nedan är några av de olika kampanjerna som kan finnas tillgängliga:

  • Insättningsbonus. En av de vanligaste kampanjerna är insättningsbonusen. Här får du ett påslag på din första insättning, t.ex. 100 kronor extra att spela för om du sätter in 100 kronor av dina egna pengar.

  • Riskfritt spel. Ett annat vanligt alternativ är att få ett riskfritt spel. Detta innebär att du får pengarna tillbaka om du förlorar. Beloppen skiljer sig mellan de olika aktörerna, men 100 kronor är vanligt.