E-sport Fotboll Ishockey Politik Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Slots Casino

Betta utan konto

Tack vare betting utan konto kan är det möjligt att snabbt spela på sport och events utan någon krånglig och tidskrävande registrering. Om en viktig fotbollsmatch börjar om några minuter är det numera numera inga problem att hinna spela på matchen även om du inte har något konto hos spelbolaget sedan tidigare. 

Tekniken som gör det hela möjligt är BankID. Genom den elektroniska identifieringen blir man verifierad direkt och kan både sätta in pengar och spela direkt.

Betting utan konto - allt som behövs är BankID 

Genom att använda BankID behöver man inget traditionellt konto hos en bettingsida utan allt som behövs är i princip att du fyller i ditt personnummer och bekräftar din identitet med ditt mobila BankID. Du kan då vara igång på bara 3 - 4 minuter och allt som behövs är en mobil (eller annan enhet) och BankID.

Självklart har du ett konto hos ett spelbolag även om man kallar det hela för “betting utan konto”. Skillnaden är bara att du inte behöver registrera något traditionellt konto där det efterfrågas personuppgifter, adress, lösenord och liknande utan allt som behövs är ditt personnummer så hämtar bettingsidan in alla uppgifterna de behöver för sin kundkännedom utan att du märker något.

Allt detta sker smidigt och bekvämt i bakgrunden. Du kan istället lägga ditt fokus på att hitta bra odds och matcher att spela på.

Betting utan konto har flera fördelar:

  • Du kan komma igång och spela på bara några minuter
  • Både insättning och uttag sker direkt utan fördröjning
  • Säker inloggning utan användarnamn eller lösenord
  • Allt fler svenska spelbolag erbjuder betting utan krånglig registrering

Så här kommer du igång med betting utan konto

För att spela på betting utan konto är det enda du behöver en smartphone, läsplatta eller dator. Du surfar dig sen vidare till ett spelbolag med stöd för att betta utan konto. De flesta större svenska bettingsidorna har i dagsläget stöd för BankID-registrering.

Om du gör insättning i samband med din registrering får du välja din bank och bankkonto i samband med att du öppnar ditt konto. Ange då en summa du vill sätta in på ditt nya spelkonto. Ofta är 100 kr den minsta summan men ibland räcker det att sätta in 25 eller 50 kr.

Du verifierar både din insättning och att du vill öppna ett konto med BankID. När verifieringen är klar är ditt konto öppnat och du får tillgång till alla spel och odds direkt utan fördröjning.

Bonus till betting utan konto

Trots att man inte har något “vanligt” konto är det hos flera spelbolag möjligt att få en välkomstbonus som gäller för sportsbetting.

Bonusen får man antingen i samband med att man verifierar sig med BankID första gången eller efter att kontot har öppnat. Om du får bonus i samband med insättning blir du informerad om det, det kan exempelvis stå att du får välja vilken bonus du vill få (om det finns olika att välja mellan) alternativt så får du information om din bonus när du har loggat in.