Cykel E-sport Fotboll Friidrott: VM 2022 Golf Handboll Ishockey Motorsport Poker Politik Snooker Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Casino

Betting.se – Ett verktyg för sportsbetting

Betting är sidan för dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad kring allt som sker i sport och nöjesvärlden. Förutom att du kan läsa om alla de större sportevenemangen med förhandstittar innehållandes speltips och de senaste oddsen som SHL, NHL, Premier League, Champions League eller Skid-VM har du även möjlighet att lägga dina egna speltips.

Speltips hos Betting.se

I Bettings förhandstittar av kommande eller pågående evenemang hittar du alltid speltips på vinnare. Det kan handla om vilka dem tippar vinnare av Allsvenskan eller vilka dem anser har störst chans att vinna årets Big Brother. Du har själv möjlighet att skapa speltips på i princip vilken sport som helst, ibland kan man till och med vinna fina priser.

Spelbolag & bettingsidor

Om du inte har ett spelkonto sedan tidigare eller letar efter ett nytt spelbolag på den svenska marknaden hittar du allt du behöver veta i recensionerna hos Betting.se. Endast spelbolag med svensk licens recenseras på sajten. Detta för att det ska vara så säkert som möjligt för dig när du ska välja bettingsida (och för att du ska slippa vinstskatt). Du hittar alla bettingsidor med svensk licens på Betting.se.

Alla svenska oddsbonusar

För att du så enkelt som möjligt ska ha full koll på alla oddsbonusar som finns på den svenska marknaden hittar du allt under sidan om oddsbonusar hos Betting.se. Sidan uppdateras kontinuerligt för att alla oddsbonusarna med svensk licens ska finnas där.

TV-Guide – Missa aldrig sport på TV igen!

Om du vill vara säker på att aldrig missa sport på TV igen är ett bra tips att bokmärka TV-Guiden hos Betting.se. Förutom att du direkt ser vilken kanal som sänder matcherna kan du se uppdaterade odds i samma ruta. För att se var du kan streama alla sporthändelser klickar du bara i alternativet “On” under stream-knappen. De sporter som vi täcks TV-guiden är NHL, SHL, NBA, Champions League, Premier League och Europa League.

Jämför odds - Få alltid högsta odds

För att förbereda din placering av odds på bästa sätt rekommenderar vi att du alltid kollar in matchcentret hos Betting.se, där finns all relevant info samlat innan matchstart. Du ser högsta odds automatiskt, jämförelser av odds, förväntade laguppställningar, statistik som visar lagets form de senaste matcherna, eventuella skador, tips på spel innan matchstart med högsta odds och vad det förväntas bli för väder. Denna statistik hittar du på i princip alla matcher som spelas i världen.

Sammanfattning

Betting.se är för dig som vill ha all underhållning samlad på ett och samma ställe, förutom allt du hittar om sport erbjuder sidan även alla de senaste oddsen kring tävlingar som Melodifestivalen, Big Brother, Grammy Awards och Oscars.