Cykel E-sport Fotboll Golf Handboll Ishockey Motorsport Poker Politik Simning: VM 2022 Snooker Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Casino

Bettingskolan/filmer från Oddsakademien

Sveriges första videoskola om betting

I november 2008 arrangerade vi Oddsakademien i Stockholm där både professionella spelare och amatörer fick lyssna till olika profiler inom spel och betting.

Här kan Du till exempel höra en av talarna, fotbollsmålvakten Magnus Hedman, berätta om att det på hans tid spelades kraftigt bland spelarna i Chelsea. En spelare satt till och med i duschen och spelade för fullt på de lägre divisionerna via mobilen. Magnus Hedman avslöjar att vissa spelare förlorade stora pengar. Samtidigt som andra kunde vinna 1-1,5 miljoner kronor under en match. Det spelades dock inte på egna matcher. Magnus Hedman berättar även om problem i Italien med uppgjorda matcher och uteblivna löner till spelarna.

Videoskolan för betting har ett varierat utbud. Björn Lundberg från Finansbet.com berättar exempelvis om finansiell spread betting i Skandinavien. Johannes Nilsson, tennisspecialist och heltidstrader på Betfair Day Trader, delar med sig av sitt kunnande kring att läsa marknaden. Arvids Raasa, trader på Betway i Lettland, talar om sportsbetting. Peter Dahlenmark pratar om Asian handikapp. Vi har även fått med travkonsulten Mikael Sandlins uppmärksammande föredrag om myter och möjligheter inom travspel.

Varje film är cirka en timme lång.

johannes
1. Läsa marknaden – Johannes Nilsson, Betfair Day Trader

mikael
2. Myter och möjligheter inom travspel – Mikael Sandlin, Travkonsulten

peter
3. Asian handikapp – Peter Dahlenmark, AlltomSpel

bjorn_lundberg2
4. Spread betting – Björn Lundberg, Finansbet.com

magnus
5. Mitt liv inom sport och spel – Magnus Hedman

oddsakademien2
6. Sportsbetting – Arvids Rasa, Betway (detta föredrag är på engelska)