Basket Cykel E-sport Fotboll Golf Handboll Ishockey Motorsport Politik Schack Snooker Spelbolag Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Slots Casino

Caspar Camitz odds

Vinner Caspar Camitz Idol 2020?

    Högsta
odds
Lägsta
odds
Yes1,751,75
No1,951,95
Unibet
1,75
1,95

Idol 2020 – Caspar Camitz

Caspar Camitz har imponerat på idoljuryn ända sedan sitt första framträdande under den tredje kvalveckan. Blir det i slutändan Camitz som blir Sveriges idol 2020? Det kan endast framtiden utvisa men det hindrar inte oss från att prata lite extra om denna idol.

Vem är han?

Det första vi borde ta reda på är kanske vem Caspar Camitz faktiskt är. Caspar är en 25 år gammal kille som kommer ifrån Norrtälje. Han har aldrig varit en storstadsmänniska och söker sig gärna ut i naturen för att hitta lugnet i den stressiga vardagen.

Och visste blir det stressigt när man är medlem i två olika band! Det första bandet heter Dancing Lynx och där är Caspar sångare. Det andra bandet består av bara två killar, han själv och Niklas Åkerlund. Soldåd, som bandet heter, har släppt flera låter som du kan lyssna på via spotify.

Utöver detta har han också en flickvän som faktiskt var med honom under kvalveckan av idol 2020. Inte undra på att man ibland måste gå ut i skogen och hitta sitt lugn med så många bollar i luften.

Inte första gången i idol

Det här är faktiskt inte första gången som Camitz medverkar i idol. Första gången han sökte in till programmet var 2013 när han framförde låten hallelujah för den dåvarande idoljuryn. Redan då fick han en guldbiljett men han åkte tyvärr ut i slutaudition. Som tur är lät Caspar Camitz sig inte stoppas och han är nu tillbaka, starkare än någonsin!

Vi kan inte säga vem som kommer att vinna idol 2020 men vi kan visa dig vilka spelbolag som ger dig bäst odds när du vill satsa på din vinnare! Tror du att Caspar Camitz kommer vinna eller blir det någon helt annan? Oavsett vad du tror har vi oddsen för dig. 

Vi har sammanställt oddsen på samtliga deltagare i Idol 2020.