E-sport Fotboll Handboll Innebandy Ishockey Motorsport Poker Politik Snooker Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Casino

Megaways Slots

Megaways Slots är innovativa videoslots som bygger på den banbrytande mjukvarumotorn Megaways. Denna revolutionerande teknik introducerades till spelentusiaster runt om i världen av Big Time Gaming, och gjordes tillgänglig på licens till många andra leverantörer – inom två års lopp har det dykt upp ett fler än 60 produkter. Titlar så som Bonanza Megaways, Genie Jackpots Megaways och Extra Chilli Megaways har snabbt blivit klassiker i spelautomaternas värld.

Vad gör Megaways så unik? Först och främst så säkerställer den nya tekniken att utkomsten av varje enskilt snurr är omöjlig att förutspå, vilket tillför massor av spänning till spelupplevelsen. Under varje snurr så visar varje hjul 2 till 7 symboler, och antalet vinstsätt beräknas vid slutet av varje omgång. Efter det så beräknas vinnande kombinationer från vänster till höger. När alla hjul visar max antal symboler så kan ett hisnande 117,649 olika vinstsätt realiseras.

Utöver den banbrytande spelmekaniken så har Megaways Slots blivit populära tack vare den stora mängden specialfunktioner. Vissa har blivit något utav kännetecknen för spelautomater i serien, så som fallande symboler. Denna specialfunktion aktiveras efter varje vinnande kombination: de symboler som är en del av vinstkombinationer exploderar och fler symboler fyller hjulen. Vinstkombinationer beräknas därefter på nytt, och möjliga extravinster tillförs spelarens saldo.

En annan viktig bonusfunktioner är oändliga vinstmultiplikatorer under bonusomgången för freespins. Detta är vad som har avgjort seriens framgång! När en spelare aktiverar freespins så justeras vinstmultiplikatorn till x1. Den ökar sitt värde med en enhet efter varje vinst, och det finns ingen gräns för maxvärdet! På så sätt, med lite tur och massa fallande symboler, kan freespins leda till otroliga vinster!

Slutligen så har Megaways Slots blivit så pass kända tack vare den noggrannhet och omsorg som utvecklarna säkerställt. Spelautomaterna är kända för otrolig design, fantastiska animationer och grafisk perfektion. Ljudeffekter bidrar även till en unik atmosfär och helhetsupplevelse. Att spela dem är ett nöje. Till råga på allt så garanterar de en perfekt spelupplevelse på alla enheter, däribland smartphones, surfplattor och datorer.

Men hur är det med RTP och Megaways Slots? Det finns numera fler än 60 spelautomater i serien, med en RTP från 95% till nästan 98%. I detta hänseende rekommenderar vi titlar så som White Rabbit Megaways (RTP på 97.24%) och Aztec Gold Megaways (RTP på 96.99%).

Megaways Slots har verkligen gjort ett avtryck i spelvärlden. Vi rekommenderar alla spelentusiaster att testa dem och uppleva oändliga vinstmultiplikatorer, fallande symboler och den bästa underhållning som finns i videoslotsens värld!