E-sport Fotboll Handboll Innebandy Ishockey Motorsport Poker Politik Snooker Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Casino

Olika oddsbonusar som ger dig de extra pengarna

Vadslagning är ett populärt sätt att spendera fritid i hela Europa. Man kan vinna lite pengar i ett spelbolag men det är allmänt känt att det också går hand i hand med pengaförluster, lite lycka, kunskap inom sport och förmodligen erfarenhet - men vad händer om vi skulle berätta för dig att du kan öka din vinnande möjlighet genom att använda oddsbonusarna som många spelbolag erbjuder? Vad du måste göra är hitta en bonus som passar dig bäst och du kan komma att göra det jämförande en stor mängd olika spelhemsidors bonuserbjudanden.

Antalet spelhemsidor växer ständigt, vilket gör det svårare att få kunder. Ett av de mest använda marknadsföringstricken är att påverka människors känslor med hjälp av principen om kännedom, eller helt enkelt visa att någon som är välkänd och respekterad är företagets kund. Bethards spelbolag nämner Zlatan Ibrahimovic i deras reklam, i syfte att skaffa kunder. För att slå konkurrenterna måste man påverka spelarna på en mer personlig nivå. Det mest personliga sättet att påverka en kund är genom de pengar de lägger in. Så, bonus oddserbjudanden lockar framgångsrikt spelarna i Sverige, vilket gör att de inte bara kan öka sina chanser att vinna utan undvika att förlora pengar. Men vad är dessa oddsbonusar och hur ska man bestämma vilket spelbolag som erbjuder det bästa? Hur kan du använda detta för din egen vinst?

Oddsbonusen presenterar de extra pengar som ett spelbolag ger dig att spendera på deras webbplats och du kan välja själv vilken sport du ska spendera på. På det här sättet kan du testa en webbplats med fler krediter för att spela och med mindre av din egna pengar. Bonusarna är olika, några av dem kan du helt enkelt samla in och för vissa måste du göra en insättning. Det finns gratisspel utan insättningsbonusar som gör att du kan spela utan insättning, eller riskfria bonusar som gör att du inte tar någon risk när du spelar, och många fler. Alla av dem kan skapa din vinst om du använder dem klokt.

Den mest utbredda bonusen heter insättningsbonus. Den tillåter en att vinna en viss bonus när en betalar in en viss summa pengar för att spela på webbplatsen, uttryckt i procent. Detta koncept har tagit fram ett stort antal beräkningar bland spelarna om hur man maximalt använder en bonus och hur man väljer det bästa bonuserbjudandet för att investera en minimal summa pengar med minimal förlust. Till exempel erbjuder Leo Vegas 4000 kr att spendera om du betalar 2000 kr, vilket gör det till en 100% bonus. Det finns försök att göra en lista över de bästa bonuserbjudanden online.

Sportal har gjort en sådan lista och bland de bästa bonussidorna på deras lista kan vi hitta Unibet med 200% upp till 2000kr, 888 sporter som ger 600kr för bara 100kr insättning, Mr Green som ger 100% vinstboost upp till 5000kr, och många andra. Att få en oddsbonus är inte alltid så enkelt, eftersom det ofta finns vissa villkor kopplade till den erbjudna bonusen. Vissa bonusar, med namnet välkomstbonusar, kan endast användas en gång. Å andra sidan kräver vissa att det specifika bonusbeloppet spelas vid ett antal tillfällen innan vinsterna är möjliga att dra ut.

För att välja rätt oddsbonus för dig själv bör du först titta på hemsidans allmänna kvoter och sedan jämföra dem med mängden pengar du är villig att spendera där och oddsbonusen de tillhandahåller. Spelbloggare rekommenderar att höga summor och låga omsättningskrav är den kombination som de flesta bör leta efter när de bestämmer den mest lämpliga oddsbonusen för dem själv. Det rekommenderas också att vi måste vara uppmärksamma på bonussummor eftersom en hög andel i annonsen inte nödvändigtvis betyder att vi får exakt de pengarna. Vi får inte glömma satsningen också. Naturligtvis så justerar varje spelare sitt val baserat på sina egna behov. Dessa oddsbonusar kanske inte gör en rik, men de kan hjälpa dig att spela bra och få mer pengar än vanligt.