Amerikansk fotboll E-sport Fotboll Golf Handboll Ishockey Motorsport Poker Politik Rugby Union Snooker Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Casino

Spela på trav med oss – maximera dina vinster

Att spela på trav är otroligt populärt och faktiskt det spel som omsätter mest i Sverige. Gör som alla andra och upplev tjusningen med trav i världsklass och känslan av att vinna! Här på BraOdds.com samlar vi de hetaste travoddsen från flera spelbolag – allt för att du enkelt ska kunna spela på trav och satsa där vinsterna är som högst!

Kort om travsport

Trav innebär enkelt sagt att ekipage som består av häst och kusk i en sulky tävlar om att vinna lopp. Hästarna ska endast använda sig av gångarten trav. I Sverige har vi 33 banor där det anordnas härliga travlopp varav några av de mest kända är Solvalla, Jägersro och Åbytravet. En av årets absolut största händelser är Elitloppet där 16 hästar tävlar om att vinna denna prestigefyllda tävling. Loppet avgörs alltid sista söndagen i maj och är en folkfest där hela Sverige spelar på trav och njuter av att se de bästa hästarna tävla! Odds för Elitloppet och andra stora lopp såsom Paralympiatravet och Åby stora pris hittar du hos oss!

Spela på trav med oss

Vill du börja spela på trav? Det tycker vi du gör helt rätt i för här finns det möjligheter att vinna stora pengar. Inte nog med att du kan vinna pengar utan du går även med i en härlig gemenskap med likasinnade och kan njuta av världens bästa trav. Ett tips är att gå ihop ett kompisgäng och spela på travtips tillsammans. Ett annat tips är att jämföra travoddsen hos oss och betta där oddsen är som högst!

Tips när du spelar på Trav

Att spela på trav innebär naturligtvis en hel del tur, men du kan öka dina chanser att vinna genom att vara påläst och ha lite koll på sporten. Här har vi samlat några tips på hur du blir en vinnare på trav:

  • Läs på – När du ska spela på trav är det viktigt att du förstår grunderna av hur det fungerar. Läs på om de olika loppen men även om ekipagen som tävlar och vilken form de har.
  • Lyssna på experter – Detta är extra viktigt om du är nybörjare inom travsporten. Experter spendera otaliga timmar med att följa hästar, kuskar och tränare och kan komma med värdefulla tips.
  • Spela långsiktigt – När du spelar på trav behöver du tänka långsiktigt. Spela endast för pengar du har råd och förlora och kom ihåg att man inte vinner alla gånger. Med tålamod kommer storvinsten att slå in till slut.
  • Kolla lopparkivet – Lopparkivet hittar du på ATG.se och här kan du se bland annat formen på hästar och statistik som gör att du kan komma fram till vilka hästar som är värda att spela på.
  • Följ trav – Ju mer du kollar på trav desto mer kommer du att lära dig. Följ trav på TV och i verkligheten så ofta som du kan och du kommer få den kunskap som ger dig högre chanser att vinna.

Låt oss ta hand om oddsen när du vill spela på trav och njut sedan av travsport i världsklass. Vi samlar alla odds så att du enkelt och överskådligt kan se var det är bäst att betta!