OS 2018 Oscarsgalan 2018 Melodifestivalen 2018
Basket Casinospel E-sport Fotboll Handboll Ishockey Motorsport Poker Politik Schack Spelbolag Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds
Slots

Nästa tränare i Everton odds

Nästa tränare i Everton

Nästa tränare i Everton

Nye Everton-ägaren Farhad Moshiri har stora ambitioner för sin nya klubb. För att nå sina mål har han låtit Everton-tränaren Ronald Koeman spendera pengar som matchar de stora jättarna i liga. Ronald Koemans transferarbete har kritiserats mycket på grund av att han betalat för mycket för de flesta av övergångarna. Men om resultat väl kommer försvinner förmodligen kritiken. Men hittills in på säsongen ser det inte ut som att Everton har gått framåt. Tvärtom verkar de sämre än de har varit senaste säsongen. En förändring högst upp i leden kan vara en lösning - och nedan pekar vi ut troliga ersättare för Koeman.

Thomas Tuchel

Thomas Tuchel är nog det största och mest spännande namnet. Han har inte några troféer på sitt CV, men han är en ung och lovande tränare som gjort det bra i Borussia Dortmund. Och om Everton lyckades plocka in honom skulle det ses som en stor kupp. Vidare kan det vara bra för båda parter. Att ta över Everton skulle inte innebära lika mycket press för Thomas Tuchel jämfört med att bli tränare i någon av de riktiga storklubbarna. Chansen att föra upp Everton en nivå skulle inte bara höja klubben utan även stärka Tuchels CV. En win-win-situation.

Frank de Boer

Frank de Boer är den senaste tränaren som har blivit sparkad. Trots att hans lag inte alls lyckades i säsongsinledningen är inte allt de Boers fel. Misslyckandet berodde inte på Franks taktik - utan snarare att Crystal Palace rent taktiskt inte kunde göra vad Frank bad dem om. Truppen matchade helt enkelt inte tränarfilosofin. Men de Boer skulle helt klart passa in i Everton vars trupp består av taktiskt kompetenta spelare som har förmågan att få ut det som de Boer vill och förespråkar på plan. Och han kommer också att ha ett välbekant ansikte i Davy Klaassen som brukade vara kapten i laget när de Boer var manager i Ajax. Dessutom har Frank ett anmärkningsvärt CV som innehåller några av de största klubbarna i Europa. Något som borde röja undan Evertons eventuella tvivel.

Sam Allardyce

Premier League utan Big Sam känns inte riktigt normalt. Nog kommer han att  återvända till ligan inom en snar framtid. Om det blir Everton kan det vara en bra nyhet för klubben. Big Sams sista tränaruppdrag med Crystal Palace slutade utomordentligt, då han lyckades omvandla en stukad trupp till en fantastisk maskin. Under hans ledning skulle Everton kunna få till sitt läckande försvar. Och Big Sam skulle förmodligen visa att Everton är en klubb som hör hemma på den översta halvan av tabellen.

Claude Puel

Claude Puels sejour i Southampton anses som riktigt lyckad. Trots det blev han avskedad efter slutet av förra säsongen. Everton är en klubb som liknar Southampton, så Puel borde inte ha några problem att återskapa de framgångar han nådde i Southampton.