OS 2018 Oscarsgalan 2018 Melodifestivalen 2018
Basket Casinospel E-sport Fotboll Handboll Ishockey Motorsport Poker Politik Schack Spelbolag Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds
Slots

Premier League Nästa tränare som får sparken Odds

Premier League Nästa tränare som får sparken

Nästa tränare som får sparken 2017/2018

Nästa tränare i Premier League som får sparken

Tränare för lag i Premier League kan nog ha den värsta jobbtryggheten i världen. Eftersom pengarna inom Premier League är annorlunda än någonsin tidigare. Så, ledningen vill inte ge tränare tillräckligt med tid för att sjösätta sina idéer. De vill ha framgång direkt. Den senaste tränaren som kände ledningens vrede är stackars Frank de Boer. Han fick bara 4 matcher på sig att introducera sin filosofi för ett lag som är sammansätt för motanfall. Frank de Boer var den första tränaren att få lämna sin position under säsongen, men han kommer definitivt inte att vara den sista. Här nedan nämns några tränare som antagligen kommer att få följa honom.

Slaven Bilić (West Ham United F.C.):

Bilić har stått framför en laddad pistol senaste säsongen, och när som helst kan han få sparken från sitt jobb som tränare vid West Ham United. Bilić har fått tillgång till en hel del pengar för att bygga upp det lag han själv önskar. Men inga av hans stora inköp av spelare har gjort skäl för sina respektive prislappar. Utöver detta så har de flesta nya spelare varit över 30 års ålder, och därmed saknat återförsäljningsvärde. Bilić har även varit oförmögen att få igång en bra försvarsgrupp, och hans bristande taktiska kunskaper gällande försvar har gjort West Hams försvar till ett av det mest hålfyllda i hela Premier League. Så det är inte om fråga om huruvida Bilić kommer att få sparken, utan när han faktiskt kommer att få det.

Mauricio Pellegrino (Southampton F.C.):

Mauricio Pellegrino fick tränarpositionen i Southampton för att göra Claude Puels försvarsmässiga Southamptonupplägg mer aggressiv i offensiven. Men i tydlig kontrast så har han gjort Southampton mer defensiva än någonsin tidigare. Och han har varit oförmögen att väcka någon form av kreativitet i den sista tredje omgången i Southamptons upplägg. En mer offensivt inriktad tränare behövs för att göra Southampton till något mer än ett mediokert lag.

Ronald Koeman (Everton F.C.):

Ronald Koeman har behandlats som en snöflinga vid Everton och under den här säsongens spelarbyten. Han fick vad än han ville. Men trots allt så framstår Everton som sämre än under förra säsongen. Anledningen bakom detta är att Koeman satsade pengar på samma sortens spelare samtidigt som han ignorerade vad laget faktiskt behövde. Och det är tempo. På grund av bristande tempo har Koemans lag inte lyckats göra vad Koeman faktiskt kräver i tredje och sista omgången. Så, en ny tränare med en annan filosofi är ett måste för att krama ur det bästa ur Everton.

Paul Clement (Swansea City A.F.C.):

Paul Clement köpte många stora talanger i mitten av perioden för spelarbyten. Men trots detta har hans lag inte lyckats skapa tillräckligt många chanser kring forwardlinjen. Men det verkar inte bero på bristande talanger, utan istället på Pauls egna bristande kreativitet. En ny tränare med friska idéer kan vara sättet att vända säsongen för Swansea.