Basket Casinospel E-sport Fotboll Handboll Ishockey Motorsport Poker Politik Schack Spelbolag Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds
Slots

JVM 2018 odds

Vilka vinner JVM i ishockey 2018?

    Högsta
odds
Lägsta
odds
Odds Kommer Snart
Unibet

Juniorvärldsmästerskapet i ishockey (JVM) arrangeras årligen under omsorg av Internationella ishockeyförbundet (IIHF). När 2018 års upplaga hålls så sker det i Buffalo, New York, USA. I detta fyrtioandra juniorvärldsmästerskap så kommer vi mellan 26:e december 2017 och 5:e januari 2018 få se juniorhockey på världsnivå. Även om Kanada traditionellt sett har haft en särställning som det genom tiderna bäst presterande landet så har såväl våra egna Skandinaviska länder, som USA och Ryssland gjort allt bättre ifrån sig på senare tid. Så det är i väldigt stor utsträckning otippat vilka som kommer att prestera högst.

Precis som vanligt avgör utslag och tidigare års resultat vilka som deltar. Därmed är vi säkra på att vi i toppdivisionen kommer att få se åtminstone Vitryssland, USA, Kanada, Ryssland, Sverige, Danmark, Tjeckien, Schweiz, Slovakien och Finland delta. När världsmästerskapet inleds på utomhusarenan New Era Field är det för många en särskilt högt eftertraktad händelse då arenan har en kapacitet för hela 71 608 åskådare. Och unikt i mästerskapets historia är att en utomhusarena används i ett inledande skede där USA och Kanada får en chans att mötas. Som två av världens främsta hockeynationer bäddar detta för en otroligt givande match. Övriga arenor där spel kommer att äga rum under världsmästerskapet är Keybank Center och HarborCenter.

Som ett av världens mest populära ishockeyevenemang lockar arrangemanget besökare från världens alla hörn. En av anledningarna är det nära sambandet mellan juniorishockey och NHL. För spelare som gör väl ifrån sig är mer eller mindre givna att på sikt få en karriär inom den högt eftertraktade ligan. Att mästerskapet arrangeras i USA innebär därmed att kopplingen blir ännu tydligare och att fler ögon än någonsin tidigare kommer att vara på spelarna. Så oavsett vilken nivå man själv är engagerad på så har man definitivt en hel del att se fram emot.