Basket E-sport Fotboll Golf Ishockey Motorsport Poker Politik Schack Snooker Spelbolag Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Slots Casino

Champions League Vinnare Odds

Champions League Vinnare

Vilka vinner Champions League 2019/2020?

Bet365Betway
3,003,25
3,253,50
4,004,00
9,009,00
10,0011,00
67,0051,00

Årets Champions League säsong har redan efter att denna veckas omgång spelats nått halvtid i gruppspelet. Högst odds har City som vinnare Champions League. De har inlett gruppspelet på bästa sätt med full poäng efter två omgångar och noll insläppta mål. Fler positiva tecken finns att hämta från lag som Ajax som har fått smak på segerns sötma de hällde i sig hela vägen fram till semifinalen förra säsongen.

I ett Barcelona som är favoriter att vinna Champions League efter City där Messi har varit borta större delen av säsongen har de haft det tungt att få spelet att fungera. Liverpool och Paris Saint Germain är två andra lag som placerar sig alldeles bakom de två stora favoriterna enligt oddsen. Av dessa två lag är det Paris Saint Germain som har imponerat mest genom att ha full poäng och noll insläppta mål. Liverpool däremot har inte visat upp samma spel som tog dem hela vägen till pokalen förra säsongen. De har haft en del problem då Salah inte har kommit igång. Det som har hållt dem flytande är istället Van Dijk och Mané.

I vanlig ordning har vi varit med om en del besvikelser med lag som Tottenham Hotspur och Real Madrid som har placerat sig sist i sina respektive grupper. Ännu är det inte kört för de lag som har halkat efter i de första omgångarna, men det ser onekligen tungt ut att trassla sig ur knuten som håller fast dem i botten. Inför omgång 3 ser Manchester City starkast ut att vinna Champions League när vi gör en summering efter två spelade omgångar.