Basket Cykel E-sport Fotboll Golf Handboll Ishockey Motorsport Politik Schack Snooker Spelbolag Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Slots Casino

Fredspriset odds – Få bästa oddsen på Nobels fredspris

Nobels fredspris

Nobels fredspris 2020

Nobels fredspris 2020

Det blev inget fredspris för Greta Thunberg 2019, till mångas förvåning. Favorittippad, med medvind i ryggen av klimatrörelsens framgångar, trodde många att Thunberg var en given vinnare. Priset vann istället Etiopiens premiärminister Abiy Ahmed, som följd av det framgångsrika fredsavtalet med Eritrea.

Hur kommer det att gå 2020 då? Många tror att Greta Thunberg och klimatrörelsen kommer att fortsätta växa, och att det vi har sett nu endast är början på rörelsens globala frammarsch. Om detta stämmer finns det goda chanser att vi får se Greta Thunberg som fredspristagare 2020. Det håller även spelbolagen med om, då de har Thunberg som favorit inför Nobels fredspris 2020.

Klimatet är onekligen en het fråga i media runt om i hela världen och det är troligt att denna trend kommer att hålla i sig även 2020. Med tanke på hur snabbt Greta Thunberg gått från okänd till världskändis för sin aktivism, är det inte omöjligt att ett fredspris ligger inom räckhåll för den unga svenska aktiviststjärnan.