Bandy Basket Cykel E-sport Fotboll Handboll Ishockey Motorsport Politik Snooker Spelbolag Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Slots Casino

Allsvenskan odds – Få bästa oddsen på Fotbollsallsvenskan

Vilka vinner Allsvenskan 2021?

    Högsta
odds
Lägsta
odds
Odds Coming Soon1,001,00
Bet365
1,00

Om Allsvenskan 2021

2020 är det man kallar för hemvändarnas år i allsvenskan. Men vilka hemvändar-lag kan vi räkna med i nästa säsong?

2020 har varit ett väldigt konstig och märkligt år. Världen har upplevt den kanske svåraste pandemin på väldigt långt tid och inget tyder på att Covid-19 går mot sitt slut. En hel värld förändrades på bara en kort stund och alla har mer eller mindre blivit berörda. Sporten är en av dem områden som kanske har drabbats mest. Oavsett sport men kanske främst fotboll så är det nästan otänkbar att spela matcher utan sin publik, eller den 12:e spelaren som man brukar säga. För allsvenskans del har det varit ett mycket turbulent år med ett stopp i alla spel men där man på senare tid har öppnat upp för spel men väldigt begränsat med publik. Detta är något som fotbollsälskare inte är vana vid, minst sagt. Så denna korta text kommer att behandla lite frågar gällande nästkommande allsvenska i fotboll och vilka utmaningar som man ställs mot.

Man kan vänta sig en märklig säsong

Som tidigare nämnt så finns det inget som tyder på att pandemin har tagit en paus eller kommer försvinna inom kort och det kommer naturligtvis att påverka samhällen men också fotbollen.

Att konstatera är att man under 2021 går mot ett nytt år utan den så kallade 51-procentsregeln. Detta samt att man skurit ner serien till bara fjorton lag.

Vidare gällande pandemin så har Allsvenskan och klubbarna följer dem rekommendationer som finns men det är svårt att planera något framöver i denna situation. I dagens läge så kommer allsvenskan att fortsätta om inte myndigheterna säger något annat. Som det ser ut nu i tabellen så leder Malmö FF rätt överlägset följt av Norrköping och Häcken.

Det är dock väldigt jämnt mellan lagen och det kommer bli en spännande säsong att se fram emot. Som väntat är det väldiga restriktioner både när det kommer till publik men också till spelarna själva och man kan förvänta sig att många kommer att avstå spel pga. smittorisk.

Men än så länge så fortsatte Allsvenskan och man kan endast hoppas att det fortsätter i detta tempo och att det inte sker några större förändringar eller begränsningar.

Sett till själva fotbollen i sig kan man nästan räkna med att någon klubb från Stockholm kommer att nosa uppe i tabellen men som tidigare sagt så är tabellen rätt jämn nu och allting kan hända vilket också är charmen med sporten. Några större snackisar i fotbollsvärlden är det inte för tillfället och Allsvenskan kommer tyvärr precis som alla andra ligor att vara rätt begränsade ekonomiskt pga. det rådande läget. Men oavsett så kan alla fotbollssupportrarna hoppas på att situationen med pandemin inte blir värre och att man snart kan börja gå på dem allsvenska matcherna.Denna del ansvarar inte BraOdds.com för