Oscarsgalan 2021 Big Brother 2021 Let's Dance 2021 Eurovision Song Contest 2021 Basket Cykel E-sport Fotboll Golf Ishockey Motorsport Politik Simning: EM Snooker Spelbolag Tennis Trav WWE Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Slots Casino

Nyval Odds

Blir det nyval? När äger nästa val rum?

    Högsta
odds
Lägsta
odds
2022 Or Later1,031,03
20217,507,50
Unibet
1,03
7,50

Nyval i Sverige

Vad är chansen att det kommer bli ett nyval i Sverige? 2018 var ett turbulent valår. Det tog flera månader innan en regering kunde bildas och många trodde vi skulle få ett nyval. Sedan dess har spänningarna dött ner lite men risken för ett nyval finns fortfarande.

Två sidor

I riksdagen finns det nu två sidor. På ena sidan har vi Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Centern, Liberalerna och Vänsterpartiet. På den andra har vi Moderaterna, Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna. Ingen av sidorna har en överhängande majoritet men i nuläget är den vänstra sidan något större än den högra.

Denna maktbalans kan dock snabbt skifta. Vänsterpartiet hotar nämligen att avsätta regeringen om deras krav inte möts, något de kan göra om de byter sida till den Högra. Det stora problemet med regeringen är att de måste hålla båda Centerpartiet och Vänsterpartiet nöjda, två partier som inte enas i många frågor. Detta ökar definitivt chansen för ett nyval.

Vad är oddsen?

Trots att oddsen för ett nyval är lägre än normalt betyder inte det att vi förväntar oss ett nyval inom en snar framtid. Nyval i Sverige är väldigt ovanligt. Det har under Sveriges historia bara hänt fyra gånger, den första 1887 och den senaste 1958. Trots det var vi väldigt nära att få ett nyval under valåret 2018. Är du en av dem som vågar satsa och hoppas att riksdagen kommer falla samman? Skulle din gissning visa sig vara sann finns det mycket pengar att tjäna.

Kommer vi få ett nyval eller inte? Frågan är omöjligt att besvara men oavsett vad du väljer finns vi här och ger dig de bästa oddsen på det du vill satsa på, oavsett om det är politik eller sport. Vi samlar alla odds på ett ställe och visar dig vart du kan tjäna mest pengar med din satsning.Denna del ansvarar inte BraOdds.com för