Melodifestivalen 2021 Big Brother 2021 Basket Cykel E-sport Fotboll Friidrott: Inomhus-EM 2021 Ishockey Motorsport Politik Skid-VM 2021 Snooker Spelbolag Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Slots Casino

Let's Dance odds

Vem vinner Let's Dance 2021?

    Högsta
odds
Lägsta
odds
Oddsen Kommer 2021
Bet365

Sedan 2006 har Let's dance varit ett av det svenska folkets absoluta favoritprogram.

Konceptet är förhållandevis enkelt. Ett visst antal danspar, upp till tolv stycken, får uppgiften att lära sig olika dansstilar. Urvalet baseras på stilarna som ingår i, så kallad, tiodans, ibland även känt som tävlingsdans. Det par som därefter, utifrån en gemensam bedömning där en jury och TV-tittarna vardera har hälften av inflytande, anses vara bäst blir helt enkelt vinnare. Utsållningen sker i två omgångar, där juryns röster räknas först efter vilket tittarröster tar vid.

Vad som ursprungligen var en idé från Storbritannien visade sig vara så pass i gångbart att det stort antal länder tillämpade formatet. Strictly Come Dancing, introducerades 2004, och kom att bli förlagan till både svenska Let's dance och Amerikanska Dancing with the stars. Men intressant nog så sträcker sig konceptet ända till 1950-talet. Brittiska BBC sände nämligen TV-serien Come Dancing, där såväl yrkesdansare som privatpersoner fick chansen att visa upp sina förmågor. Det var däremot inte kändisbaserat, som dagens motsvarigheter.

Så populärt är konceptet att i stort ett alla världens moderna länder numera har lanserat en inhemsk variant av programmet. Intressant nog så det lika populärt överallt där det sänds. Så omfattande är intresset att det till och med har diskuterats i forskningen. Där föreslogs att denna sorts musik och dans med massivt deltagande främjar känslor av tillhörighet och kommit att ersätta den forna tidens kollektiva ritualer.

Det är nu officiellt att Carola skall deltaga i Let's Dance 2021. Årets säsong av Let's Dance har premiär lördagen den 20 mars. Nya programledare är Petra Mede och David Lindgren.

Det finns ännu inga odds på Let's Dance 2021, men vi har hittat odds på Melodifestivalen 2021.



Denna del ansvarar inte BraOdds.com för