Bandy Basket Cykel E-sport Fotboll Handboll Ishockey Motorsport Politik Snooker Spelbolag Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Slots Casino

Odds presidentvalet – Betting presidentvalet USA

    Högsta
odds
Lägsta
odds
Joseph Biden1,041,04
Donald Trump24,0024,00
Betfair
1,04
24,00

Odds presidentvalet

Betting presidentvalet USA. Spela på en av världens allra viktigaste politiska händelser och följ odds för presidentvalet. Förena omvärldsanalys, global ekonomi och amerikansk inrikespolitik för en så träffsäker betting som möjligt. Men glöm inte det viktigaste – nämligen att lägga ditt bud där vinstchansen blir som störst. På BraOdds.com stakar vi ut vägen till storseger för din betting. USA:s nästa president odds hittar du här.

Betting presidentvalet USA

Är du iskall, analytisk – eller kanske okristligt intuitiv? Att betta på amerikanska presidentvalet är en av världens mest populära bettinghändelser. Här finns utrymmen för oförutsedda skrällar, internationella skandaler, läckor, skvaller och svajiga börshändelser. I centrum av denna kolossala karusell står demokraterna mot republikanerna. Vem som vinner är långt ifrån självklart. Här skriver vi om odds presidentvalet och hur du ska tänka för att maxa vinsten.

Odds presidentvalet kan ändras snabbt

När du ska spela på betting presidentvalet USA gäller det att bestämma sig i god tid vem du ska köra på för att öka vinstmaximeringen. Oddsen kan nämligen svänga kraftigt in i det sista, ofta av något helt oförutsett. Kanske är det denna komponent som gör det så spännande att spela på USA:s nästa president odds. Du kan också välja att nischa dig genom att betta på olika presidentkandidater för respektive läger, eller vem som vinner i vilken delstat, vem som får flest röster i New York och så vidare. På BraOdds.com listar vi de mest konkurrenskraftiga oddsen och du kan lägga ditt bud där vinsten kommer bli som störst.

USA:s nästa president odds?

Vad är då en bra strategi att ha när man ska spela på USA:s nästa president odds? Visst kan du ta hjälp av opinionssiffror, journalister, expertutlåtanden och podcasts som ägnar timmar (och år) åt att försöka ta reda på vem nästa president i USA blir – och vad oddsen talar för. Att betta på presidentvalet är dock i slutändan bara en fråga om intuition. Stora politiska händelser och skandaler kan ändra utgången av valet på bara en timme. En självklar kandidat som verkar ha seger i sikte kan plötsligt bli årets förlorare på grund av en orkan, en läcka eller en felsägning i det absolut sista. Odds presidentvalet kan vara en riktig rysare.

Spela på presidentvalet i USA: lite historia

Förkovra dig i valet där antal röster inte behöver ha den avgörande rollen. För att ta ett symboliskt exempel var presidentvalet 2016 en rejäl nagelbitare. Ett bra tag var det inte många som vågade lägga en enda krona på att Donald Trump faktiskt skulle gå ut som segrare. Googlade man “odds presidentvalet” och “betting presidentvalet USA” talade oddsen för att Clinton skulle vinna – hennes förmodade promenadseger gjorde oddsen mycket höga för Trump. Förvisso vann Clinton “the popular votes”: i antalet röster fick hon 48 % av medan Donald Trump fick 42 %. I USA använder man sig dock av elektorssystemet där delstaternas röster samlas till elektorskollegiet. Det var i detta kollegium som Donald Trump vann. De som väl hade lagt ett par hundringar på Donald Trump – den tippade förloraren – kammade hem storkovan.

Odds presidentvalet 2020

Så om vi tar och studerar odds presidentvalet och betting presidentvalet USA 2020 står det mellan republikanen Donald Trump och demokraternas Joe Biden. Många kända ansikten har gått ut för att stödja den ena eller andra kandidaten – kändisar arbetar för att få ett stort antal människor att över huvud taget gå och rösta på valdagen. Många saker ser ut att påverka utgången men det är mycket svårt att sia om vem som vinner. En rad inrikespolitiska konflikter och händelser har skapat rejäla klyftor i den amerikanska inrikespolitiken: Black Lives Matter-rörelsen och anklagelser om den påstådda Rysslandsaffären bara för att nämna två.

Donald Trump odds

Jämfört med valet 2016 spelar Donald Trump den här gången med andra kort. Dels är han redan befäst som president, något som för många förut var otänkbart. Han har mängder av sympatisörer, en orädd attityd och har fått ett enormt genomslag på sociala medier som Twitter. Han har infört många reformer och med en hyfsat stabil amerikansk ekonomi är det många experter som förutspår att han blir återvald.

Joe Biden odds

Även om mycket talar för att Donald Trump blir återvald har Joe Biden opinionssiffrorna i ryggen. Många vill se ett alternativ till Trump, och Joe Biden blir i sammanhanget en behärskad kandidat. Med hjärtefrågor som global uppvärmning och en agenda att skärpa den kontroversiella vapenlagen i USA är det många som är redo att lägga sin röst på honom. Frågan är om han lyckas övertyga även de vita kristna, som enligt en del kommer bli en avgörande faktor i valet.

Faktorer som påverkar USAs nästa president odds

För att vara säker på att du spelar på rätt kandidat kan du hålla koll på några avgörande faktorer som spelar stor roll för utgången av valet. Detta påverkar odds presidentvalet mycket:

  • Amerikansk ekonomi
  • Utrikespolitik
  • Minoriteter i USA
  • Pågående inrikeskonflikter

Genom att hålla koll på dessa faktorer är det många som menar att man kan få en hyfsat bra koll på hur det amerikanska folket väljer att rösta den 3 november. För dig som bettar gäller det nu bara att lägga ditt bud där oddsen är som bäst.Denna del ansvarar inte BraOdds.com för