%>
Basket Cykel E-sport Fotboll Golf Ishockey Motorsport Politik Schack Snooker Spelbolag Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Slots Casino

Idol odds – Få bästa oddsen på Idol

Idol 2020

Svenska Idol har sedan 2004 varit ett av svenskarnas absoluta favoritprogram. Med dess brittiska och amerikanska versioner som förlaga följer programmet det numera klassiska mönstret. Efter att kandidater sållas fram genom att de endera ansöker under programmets bussturné, eller genom en videoaudition. Därefter får de två som passerar slutauditionen, kvalveckan och veckofinalerna möjligheten att konkurrera som finalister. Den som slutligen segrar är garanterad ett skivkontrakt samt att personens vinnarlåt blir utgiven som singel. Detta har resulterat i att ett flertal numera folkkära artister har fått sin start som deltagare i programmet.

När programmet utspelar sig 2020 så är det den sextonde säsongen för den svenska upplagan.

På grund av coronavirusutbrottet skedde auditionturnén digitalt.

Många har kommit att anse att vi har att se fram emot det största och mest omfattande Idol i svensk historia. Och juryn, bestående av Anders Bagge, Nikki Amini, Alexander Kronlund och Kishti Tomita håller definitivt med. Oavsett om man är engagerad som sökande eller bara som tittare så lär vi ha väldigt mycket att se fram emot. Med en rutinerad jury och med ett större intresse för programmet än någonsin tidigare så bäddar det verkligen för succé. Då de även valt att storsatsa på internetkanaler så finns det detta år väldigt stora chanser att interagera med programmet och dess deltagare under Idols gång.

Det finns ännu inga odds på Idol 2020.