Amerikansk fotboll E-sport Fotboll Golf Ishockey Motorsport OS 2024 Poker Politik Snooker Tennis WWE Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Casino

Idol odds – Få bästa oddsen på Idol

Idol 2024 - Vinnare

    Högsta
odds
Lägsta
odds
Kvinna1,721,72
Man2,002,00
Betsson
1,72
2,00

Idol 2023: 5 saker du behöver veta om den här nya säsongen

2023 är ännu ett fantastiskt år för svenska musikfans, eftersom vi närmar oss ännu en spännande säsong av Idol. Och vad kan vara bättre än att dyka djupt in i alla godbitar som väntar oss? Låt oss gå igenom de fem mest intressanta och spännande sakerna om Idol 2023.

1. En oslagbar duo styr showen

Pär Lernström och Amie Bramme Sey. Namnen ensamma utstrålar elegans, charm och en härlig dose av underhållning. Medan Pär har varit en del av Idol-familjen i tolv säsonger, introducerar vi nu Amie Bramme Sey som ersättare för Anis Don Demina. Kan du föreställa dig den energin? 

Med Pärs skämtsamma stil och Amies friska perspektiv kan vi förvänta oss något helt annorlunda. Och juryn? De är verkligen cremen de la creme!
Maxida Märak med sin starka personlighet, Pa Modou Badjies insikter, Chris Kläffords musikgeni och Hanna Ferms skarpa öra – de kommer definitivt att hålla varje deltagare på tårna.

2. Ett pris som förändrar allt

Vem vill inte ha en kickstart på sin musikkarriär med ett skivkontrakt värt 1 miljon kronor? Men det är inte bara siffrorna som imponerar. 

Tänk dig att du har ett helt team av experter som står bakom dig, ett PR-team som marknadsför din musik, och en dedikerad A&R som arbetar med dig för att skapa hits. Vinsten för Idol 2023 är inte bara en titel; det är början på en dröm som blir verklighet för den lyckliga vinnaren.

3. En resa genom Sverige: Från nord till syd med Idol

Årets auditionturné har varit något särskilt. Föreställ dig spänningen i att resa från den kalla nordliga staden Luleå till den livliga staden Malmö i söder. Lägg sedan till pulsen i Göteborg och den kungliga skönheten i Stockholm. Varje stad bjuder inte bara på sin egen charm, men också unika talanger. En ny twist detta år var Idolexpressen. 

För dem som kanske var för blyga att ansöka digitalt gav detta dem en spontan chans att stråla. Och vet du vad det bästa är? Varje deltagare hade möjligheten att välja hur de ville presentera sig själva, antingen a cappella eller med ett instrument i handen. Ren musikalisk magi.

4. Innovativa förändringar: Idol tar det till nästa nivå

Ingen säsong av Idol skulle vara komplett utan några överraskande twistar och detta år sviker inte! Från början meddelade TV4 att endast digitala ansökningar skulle accepteras. Men plötsligt - boom! - de överraskade oss med möjligheten för spontana ansökningar under auditionturnén med det nya konceptet Idolexpressen. 

För att inte nämna den stora förändringen av finalplatsen, där vi byter utsikt från Tele2 Arena till den ikoniska Avicii Arena, en plats fylld med musikaliska minnen. Och låt oss inte glömma det mest spännande: a cappella-momentet i slutaudition som nu sker under öppen himmel. Musik, som den borde vara, i harmoni med naturen.

5. Strålkastaren på: Kvalveckans stjärnor

Att säga att kvalveckan är spännande skulle vara en underdrift. Föreställ dig 22 fantastiska artister, alla med sina unika stilar och röster, kämpande för den eftertraktade platsen i veckofinalerna. 

Från unga stigande stjärnor som 16-åriga Louisa Hoxha, som redan visar ett enormt löfte, till internationella fenomen som Jordan Rawling från Belfast. Varje deltagare bär med sig en unik berättelse, passion och en dröm. Medan vissa går vidare till de storslagna finalerna, kommer alla att lämna ett oförglömligt avtryck i våra hjärtan. Ett sant fyrverkeri av talanger.

Slutsats

Idol 2023 lovar att bli en av de mest minnesvärda säsongerna hittills. Med fantastiska värdar, en stjärnstoppad jury, talangfulla deltagare och en rad spännande förändringar, finns det ingen anledning att missa någon del av denna fantastiska show. Så, märk ditt kalender för den 1 december, när finalen går av stapeln i Avicii Arena i Stockholm. Det kommer definitivt att bli en kväll att minnas!