Cykel E-sport Fotboll Friidrott: VM 2022 Golf Handboll Ishockey Motorsport Poker Politik Snooker Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Casino

JVM odds – Betting på JVM i hockey

Vilka vinner JVM i ishockey 2022?

JVM odds

Vilket land tar hem segern i JVM? Har du en gissning ska du jämföra JVM odds hos oss och betta där vinsterna är som högst. Vi samlar marknadens hetaste odds på ett och samma ställe så att du enkelt ska kunna maximera dina vinstchanser. Läs mer om JVM och ta del av våra smarta bettingtips här!

JVM hockey

Juniorvärldsmästerskapet, eller JVM i hockey, är ett fartfyllt och spännande event som anordnas varje år av IHF. Här gör världens bästa hockeylag med ungdomar under 20 år upp om medaljerna. Turneringen börjar vanligtvis i slutet av december och pågår till början av januari. I gruppspelet är alla lag indelade i två grupper där sedan de bästa fyra lagen går vidare till kvartsfinal.

Spela på JVM med BraOdds

Älskar du hockey lika mycket som vi gör ska du spela på JVM. Höga odds ger hög utdelning, därför har vi tagit fram de hetaste JVM oddsen till dig. Spela på vilket land som vinner varje match och vilket land som blir vinnare av hela JVM. Jämför oddsen här på BraOdds innan du placerar dina bett.

Tänk på det här när du bettar på JVM

Spel handlar naturligtvis en del om tur men för att dra hem de stora vinsterna på JVM behöver du kunskap. Sätt dig in ordentligt i hockeyn och ta reda på allt du kan om varje landslag. Finns det några nya stjärnspelare att ha koll på? Är det någon som är skadad? Vilka lag brukar vinna? Ju mer du vet om JVM och landslagen som deltar desto mer kvalificerade bet kommer du att kunna lägga. Här kommer några fler tips:

Se till att alltid spela ansvarsfullt. Spela endast för pengar du har råd att faktiskt förlora och försök aldrig att vinna tillbaka pengar. Utgå helt enkelt från din egna förutsättningar när du spelar på JVM.

Ta lärdom av tidigare erfarenheter. För ett protokoll över hur du bettar där du skriver upp vad som har varit bra och vad som har varit mindre bra. På så vis kan du lära dig av tidigare misstag och maximera dina chanser till vinst i framtiden.

Lyssna på experterna. Även om du är väl insatt i JVM och hockey bör du lyssna på experter och ta till dig av deras tips och råd. De har oftast koll på de senaste nyheterna och har en annan insikt i turneringen.

Betta inte bara på höga odds. Även om höga odds ger en hög utdelning är det inte alltid så stor chans att dessa går in. Ibland kan det vara bra att även satsa på lägre odds men där chanserna att du vinner är höga.

Det viktigaste tipset vi har är att ha kul när du spelar! Hitta JVM odds här på BraOdds, placera dina bet och luta dig sedan tillbaka och njut av hockey i världsklass!