Basket Cykel E-sport Fotboll Golf Handboll Ishockey Motorsport Politik Schack Snooker Spelbolag Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Slots Casino

odds på div 4 fotboll

odds på div 4 fotboll

Långt bort från allsvenskans arenor utkämpas hårda strider på leriga planer. Division 4 fotboll är så långt ifrån fotbollens glamour man kan komma. Men för den lokalpatriotiske fotbollsfantasten finns möjligheten att följa det lokala laget och engagera sig i deras kamp. En uppflyttning till division 3 för ditt lokala lag som du följt i ur och skur kan kännas lika bra som när ditt favoritlag vinner Allsvenskan.

Korta fakta om division 4

Division 4 är den sjätte divisionen inom svensk fotboll efter Allsvenskan, superettan och division 1-3. Fyran är uppdelad i 35 olika serier i landets olika regioner. Dessa serier har i sin tur 10-12 per serie. Divisionen är den högsta av de så kallade regionala serierna. Ner till division 3 kontrolleras fotbollsdivisionerna av Svenska Fotbollsförbundet.

Detta gör division 4 intressant då lagen som spelar på denna nivå är det svenska seriesystemets mittenskikt och är en riktigt lyckad säsong ifrån uppflyttning till de nationella serierna. Även om många av lagen består av mestadels glada amatörer finns det många framgångsrika spelare som har sina moderklubbar i dessa lägre divisioner. För den som följer ett division 4 lag under en längre tid finns det goda chanser att man får se någon eller några talanger börja sina karriärer i laget för att sedan upptäckas och få chansen i de högre divisionerna.

Division 4 för betting

De allra flesta som ägnar sig åt fotbollsbetting har förstås fokus på allsvenskan eller de högsta internationella serierna. Men för den med stor kunskap om lokal fotboll kan betting på lägre serier som division 4 ha stor potential. I de stora matcherna där tusentals spelare satsar pengar är korrekt satta odds mycket viktiga för bolagen och sålunda lägger deras experter stor möda på att få oddsen rätt från början. Eventuella felodds korrigeras ofta blixtsnabbt av professionella spelare som letar efter små misstag i oddsen för att hitta en edge.

I spel på lägre serier är det betydligt mindre pengar i omlopp och bolagens odds kan ha betydligt högre felmarginal. För den som har bra koll på lagens form, skador och andra omständigheter kan det ibland gå att hitta mycket attraktiva odds som inte upptäckts av andra spelare. Den som är först in på ett felsatt odds innan bolagets linje har hunnit korrigeras kan få en rejäl edge.

Allt detta kan göra lägre divisioner som division 4 högintressant för den riktigt påläste fotbollsbettaren. Möjligheterna att betta på lägre divisioner är begränsade men de finns. Ju lägre ner i divisionerna man tar sig desto bättre chans har man att hitta felsatta odds och lönsamma spel.

Nordicbet har odds på division 4 i fotboll.

Fr.o.m. 2021 kan man inte spela på division 4 i fotboll.