Cykel E-sport Fotboll Friidrott: VM 2022 Golf Handboll Ishockey Motorsport Poker Politik Snooker Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Casino

VM 2022 odds

VM 2022

VM i fotboll 2022

När 2022 års VM i fotboll utspelar sig i Qatar i närheten av Persiska viken så kommer förväntningarna att vara väldigt stora. Inte bara för att det är ett av världens största sportevenemang utan även för att det är resultatet av hård konkurrens mellan ett flertal nationella fotbollslag.

När 2022 års världsmästerskap äger rum på inför evenemanget särskilt byggda Lusail Iconic Stadium i Lusail, Qatar, så är förväntningarna av naturligt skäl höga. Som ett av världens främsta fotbollsevenemang förenar fotbolls-VM hela världens spetskompetens inom fotboll och har sedan 1930 varit den främsta tävlingen inom herrfotboll.

Även om den samtida pandemin ställer särskilda krav på evenemangets utförande så har man i stor utsträckning strävat efter att bevara mästerskapens särprägel. Man har satsat hårt på att säkerställa hög nivå av säkerhet för såväl besökare som spelare och det verkar som att världsmästerskapen på många sätt kommer att äga rum som vanligt. Det är däremot definitivt för tidigt för att dra några slutsatser om vilken nation som klan tänkas prestera bäst, och för närmare spekulationer gällande utkomster så är det en bra idé att vänta tills vi närmare oss evenemanget.

Oddsen på VM 2022 finns i menyn till vänster.