E-sport Fotboll Handboll Innebandy Ishockey Motorsport Poker Politik Snooker Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Casino

Hockey betting – Stora vinster med oss

Har du en gissning på hur det kommer gå i hockeymatchen? Då ska du betta på hockey med oss! Vi sammanställer marknadens bästa odds inom hockey betting för att du enkelt ska kunna se var oddsen är som högst. Jämför innan du bettar och du kan tjäna tusenlappar!

Hockey betting med oss

Få sporter är så spännande och energiska som hockey men det går att göra matcherna ännu mer spännande med betting. Hockey betting tar spelet till nästa nivå och du kan dessutom vinna pengar. Här på BraOdds.com har vi full koll på alla hockey odds åt dig så att du kan ha full koll på vilka lag du ska betta på. I vårt smarta jämförelseverktyg blir det snabbt överskådligt vilka spelbolag som erbjuder de högsta oddsen och därmed kan ge dig maximal utdelning. Vi tar endast med godkända spelbolag som har svenska spellicenser för att bidra till ett tryggt spelande. Spela på ligor såsom SHL och NHL och njut av hockey i världsklass!

Betta på mer än vinst

Hockey betting är mer än bara vinnare av matchen. Du kan exempelvis betta på antal mål i varje period, vem som gör mål och antal utvisningar. Med andra ord kan du göra varje minut av matchen intressant och vinna pengar på många olika sätt. Vill du betta i realtid är livebetting det du ska satsa på. Hockey betting är perfekt att följa live eftersom matcherna kan förändras snabbt. Följ oddsen hos oss och placera dina bett efterhand som matchen ändras.

Hockey betting tips

Hockey betting handlar naturligtvis till en viss del om tur men det finns en del tips och trix du kan ta till för att öka dina chanser till vinst. Här är några saker du kan tänka på som gör din betting roligare och enklare.

  • Gör din research och läs på om hockeylagen som tävlar. Vilka har de stora stjärnorna och vilken form är de i?
  • Lyssna på experterna som kollar på hockey varje dag och ta till dig av deras tips.
  • Lär dig av dina tidigare erfarenheter och skapa en spelstrategi som fungerar för dig.
  • Jämför oddsen innan du spelar och betta i de spelbolag där oddsen är som högst.
  • Spela ansvarsfullt och betta bara pengar som du faktiskt har råd att förlora. Försök aldrig ”vinna tillbaka” pengar.
  • Hockey betting ska vara kul så se till att har roligt både när du lägger dina bet och när du kollar på matcherna!

Bevaka odds för hockey betting hos oss

Låt oss ha full koll på oddsen i hockey betting så du kan luta dig tillbaka och njuta av matcherna. Du väljer snabbt och enkelt de odds som passar dig och kan förhoppningsvis fira härliga vinster efteråt. Blir det Djurgården, Färjestad eller kanske Frölunda som tar hem årets SHL? Eller vill du betta på något av lagen i NHL såsom Toronto, Colorado eller NY Rangers? Oavsett vilka lag du håller på bevakar vi oddsen åt dig! Maximera dina vinster med oss på BraOdds.com!

Oddsen på ishockey finns i menyn till vänster.