Amerikansk fotboll E-sport Fotboll Golf Ishockey Motorsport OS 2024 Poker Politik Snooker Tennis WWE Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Casino

Här hittar du bäst hockey odds!

Är du intresserad av att spela på hockey odds och vill få insikt i sammanställningar av SHL odds eller kanske ligga steget före vid din NHL betting?

Då bör du kolla in våra sammanställningar och jämförelser mellan spelsidornas hockey odds. Vår service erbjuder de senaste hockey oddsen när det kommer till SHL odds, vilka som vinner, vad det blir för resultat eller vem som blir nästa målgörare. Samma sak gäller för NHL betting där vi erbjuder extensiva analyser om marknadslanskapet för hockey odds.

Vilka SHL odds eller vilka hockey odds som är aktuell för just dig vid din NHL betting kan du hitta här.

Vilka hockeyligor väljer svenskar att spela på?

Hockey har länge betraktats som Sveriges nationalsport och det är därför inga konstigheter att många svenskar väljer att spela på sporten. Främst tenderar svenska spelare att spela på aktuella hockey odds från stora sportevenemang eller en grupp av världens främsta ligor.

SHL - Står för Svenska Hockeyligan och är den svenska inhemska ligan.

NHL - Står för National Hockey League och är den nordamerikanska ligan där lag från USA och Kanada spelar. Detta är också världens största liga.

Sammanställningar av hockey odds för hockeyligorna och kommande hockey event hittar ni här.

Vilka hockey odds är svenskar intresserade av?

Det finns en otroligt stor mängd hockey odds och en stor variation i vilken typ av bet som erbjuds en entusiastiska spelare på de olika spelsidorna. Vissa spelare föredrar NHL betting där allt från “Sid The Kid” (Sidney Crosby) gör nästa mål till Chicago Blackhawks är nästa vinnare av Stanley Cup (Den prestigefyllda pokalen som tilldelas vinnande lag i NHL). Andra håller sig till SHL odds och spelar endast på de hockey odds som involverar den inhemska svenska högstaligan.

Vare sig SHL betting, NHL betting eller en kombination av dem båda är din prefererade spelplan så finns alla hockey odds du letar efter här på BraOdds, Sveriges största oddsjämförelsesajt.

Några av de hockey odds och betting varianter man kan välja att spela på är:

  • Matchvinnaren - Detta är utan tvekan den mest traditionella och vanliga spelformen bland dem alla, där hockey odds är relativt låga i jämförelse med mer specifika spelformer som också nämns senare i listan. Spelet bygger, ganska logiskt, på att man ska försöka satsa på det vinnande laget i en ishockeymatch efter ordinarie speltid. Här kan man också spela på ett oavgjort resultat.
  • Moneyline - Detta är också en mycket vanligt förekommande spelform som många tenderar att spela på. Spelformen baseras på samma sätt som matchvinnaren, som tidigare nämnt, men att man försöker satsa på vinnaren efter en potentiell förlängning och straffläggning.
  • Assistpoäng - Denna spelform bygger på att man satsar på en specifik spelare som antingen gör det första målet, det sista målet eller helt enkelt gör mål någon gång under matchens gång.
  • Över/under-mål - Denna spelform bygger på att spelaren ska satsa på hur många mål totalt sett som kommer göras under en ishockeymatch. Hockeymatcher varar i tre perioder och man kan givetvis också spela på antalet mål som görs under en specifik period.
  • Utvisningsminuter - Hockey är en väldigt fysiskt sport, därför är det inte ovanligt att det finns hockey odds för antalet utvisningsminuter under en match. Spelformen går ut på att man satsar på antalet utvisningsminuter ett lag eller en individuell spelare får under exempelvis en match. Man kan även spela på vem man tror kommer ha flest utvisningsminuter.

Detta är några av dem mest förekommande spelformerna som svenska spelare tenderar att använda och det är vanligt att man väljer att kombinera en eller flera av dessa spelformer för att exempelvis trissa upp sina SHL odds eller mixa i sin NHL betting.

Hur som helst är det viktigt att ta med sig att mer sannolika spel bidrar till lägre hockey odds, exempelvis som att oddsa på en matchvinnare. Medan en kombination eller val av mer specifika spelformer höjer ett hockey odds eftersom det också bidrar till en mindre sannolikhet att lyckas inträffa.

Vilken spelsajt är bäst?

Det är vanligt att spelsajterna erbjuder sina spelare spelbonusar som kan vara lockande att titta närmare på. Val av spelsajt bör därför väga in eventuella bonusar som kan vara fördelaktiga för vissa spelare.

Det finns sällan en specifik sida som erbjuder bättre spelbonus än någon annan. I många av fallen är spelbonusarna väldigt snarlika och i vissa fall skiljer dem sig åt. Ett tips är att man alltid bör läsa på om vilka förhållningsregler som gäller när man accepterar spelbonusar.

Olika sidor erbjuder ibland olika SHL odds och hockey odds överlag. Detta beror på att spelsidornas analytiker gör olika bedömningar vid beräkning av sina hockey odds. Detta bör man alltid ha koll på och jämföra. Hos oss på BraOdds hittar du alla jämförelser mellan spelsidornas hockey odds enkelt och smidigt här.

Slutorden här är helt enkelt att den bästa spelsajten har en bra balans mellan bonusar och odds. Den erbjuder dig bäst hockey odds samtidigt som den ger dig fördelaktiga bonusar vilket exempelvis kan göra underverk för din NHL betting.

Bettingtips och vad man bör tänka på när man spelar

För att ge sig själv de rätta förutsättningarna när man spelar på SHL odds, eller vilken annan liga eller tävling man nu väljer att spela på, är det viktigt att tänka på några saker.

Att göra sin hemläxa - Exempelvis för att ge sig själv en bra förutsättning att kunna göra en kvalitativ bedömning av vilka SHL odds som är relevanta eller vilken spelform som är mest attraktiv. Genom att studera, inte bara ett lag utan så många lag som möjligt. Studera spelarna, studera taktiken eller bara ha koll på skadefronten kan vara faktorer som ger dig bättre underlag för ditt spelande.

Håll dig uppdaterad - Hockey odds förändras hela tiden! Det är därför viktigt att kontinuerligt hålla sig uppdaterad på sina odds. Som tur är hjälper vi dig med detta genom att sammanställa och jämföra olika hockey odds så att du exempelvis kan ta din NHL betting till nästa nivå. 

Ta aldrig ut en vinst i förskott - Allt för många gånger känner man sig självsäker när spel verkar gå ens väg men det är viktigt att alltid ha risktänkande med sig. Ibland kanske man bör nöja sig med en lite mindre vinst genom att stänga spel tidigare. Många spelsidor idag erbjuder dig även deals att stänga ett spel innan slutsignalen, i matcherna du spelat på, har gått. Det är då bättre att ibland nöja sig med en mindre bit av kakan.

Kontrollera sitt spelande - Den viktigaste aspekten av dem alla är inte vilka höga SHL odds en spelsida erbjuder eller hur mycket vinst din NHL betting ser ut att generera. Det viktigaste är att man hela tiden är disciplinerad och har kontroll över sitt spelande. Man får aldrig spela med pengar man inte har råd att förlora!

Vad säger statistiken - Avslutligen kan det i många fall ge insikter i sina spelbeslut genom att granska statistiken. Statistiken ljuger aldrig, brukar man säga. Vad man ofta menar med detta är att statistiken talar ett tydligt språk och att det sällan sker extrema avvikelser. Att ha koll på statistiken kan därför gynna spelaren vid beslutsfattningen av vilka SHL odds eller kanske NHL odds som är värda att spela på.

Vilken statistik kan man kolla på?

Det finns mängder av statistik som kan vara bra att ta till sig, det kan vara allt från tidigare resultat lagen sinsemellan eller så kan man vara mer analytisk än så och titta på hur favoriterna, baserat på hockey odds, har presterat i matcherna. D.v.s. hur ofta vinner lagen som är favorittippade faktiskt matchen.

Det finns mängder av statistik på nätet och i databaser som man kan hitta. Om man är intresserad av NHL betting så kan man exempelvis utnyttja en tabell som kan ge en lite insikt i hur de favorittippade lagen har presterat under de senaste säsongerna, vilket kan hjälpa en fatta beslut i sin NHL betting.

Slutord

Spela ansvarsfullt och följ oss för fler jämförelser och sammanställningar av sport odds och för fler bettingtips.

Oddsen på ishockey finns i menyn till vänster.