E-sport Fotboll Handboll Ishockey Motorsport Poker Politik Snooker Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Casino

Champions Leagueslutspelet är igång!

Världens bästa klubblagsturnering kom äntligen tillbaka förra veckan och som vi har väntat. Några överraskningar fick vi se och fler lär det bli. Här går vi igenom odds för slutvinnare och hur du kan göra för att få ut mer av låga odds.

Favoriter att vinna turneringen

Ser vi till oddsen på slutvinnare så är det två lag som helt klart sticker ut. Det är Manchester City och Bayern München som är de klara favoriterna. Manchester CIty har varit helt outstanding denna säsongen, efter en något skakig inledning så är man nu obesegrade sedan den 23:e November. Bayern å andra sidan har efter att ha tagit hem VM för klubblag spelat en oavgjord och förlorat en, men som vanligt så kan vi förvänta oss att de studsar tillbaka. Båda dessa lag har fantastiska trupper men precis som oddsläggarna säger så har Manchester City en fördel.

Odds på favoriterna just nu:

  1. Manchester City - 3.75
  2. Bayern München - 4.75
  3. PSG - 6.00
  4. Liverpool - 7.50
  5. Atlético Madrid - 16.00

Som ni ser så skiljer sig oddsen väldigt mycket när vi kommer förbi de tre största favoriterna och det kan tyckas något märkligt att Liverpool just nu är fjärdehandsfavoriter efter sin dåliga form.

Boosta oddsen på favoriterna

Det finns många sätt att spela för att vinna, att alltid satsa på favoriten är ofta tråkigt då oddsen är så låga. Något man då kan göra är att ta del av en eller flera oddsbonusar för att få mer att spela för och därmed vinna mer. Just nu kan du allt som oftast dubbla din första insättning när du tar del av en bonus om du registrera dig hos ett nytt spelbolag. Rent teoretisk kan man alltså säga att du kan dubbla oddsen på ditt spel genom att ta del av rätt bonus. Söker du efter oddsbonusar kan du hitta det här.

Våga satsa på underdogs

Favoriter i all ära, men är det inte roligare när ett lag ingen förväntar sig ska vinna vinner? Denna säsongen känns mer som en sådan säsong än någonsin. Ser vi på lagen som inte finns med på topp fem så finns det riktigt fina odds att satsa på. Leipzig, som iofs förlorade första matchen mot Liverpool med 2-0 har ett odds just nu på hela 401.0. Hade inte det varit något? Dom tog sig trots allt till semifinal förra året och större vändningar har vi ju sett tidigare i CL. Det ska dock mycket till såklart.

Däremot så har vi lag som Atalanta och Porto som verkar ha gått helt under radarn. Porto vann första matchen mot Juventus med 2-1 och Juventus lyckades inte skapa speciellt mycket. Atalantas form i Serie A är riktigt bra och dom öser in mål vecka ut och vecka in. Med odds på 101.0 på Porto och 46.0 på Atalanta så kan det definitivt vara värt att lägga en slant och hoppas på det bästa.

Nu ser vi fram emot resten av turneringen och må bästa lag vinna.