Amerikansk fotboll E-sport Fotboll Golf Ishockey Motorsport OS 2024 Poker Politik Snooker Tennis WWE Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Casino

VM i rugby Odds

Vilka vinner VM i rugby 2027?

Rugby - En sport vars popularitet växer

Rugby anses av goda skäl att vara en av de mest intensiva kontaktsporterna som finns. Med ursprung i England och staden Rugby i Warwickshire har det dels varit förlagan för amerikansk fotboll men även i sin egen rätt kommit att bli en av de mest populära sporterna i världen. Men det är först på senare år som den har fått äkta genomslag.

Denna tilltagande popularitet har även på många sätt och vis skrivit om alla förväntningar och tidigare förhärskande sanningar. För Englands del har det blivit alltmer uppenbart att deras inflytande över sporten minskat. Och i takt med att andra länder storsatsar på dina rugbylag så blir konkurrensen ständigt hårdare.

För dig som planerar att satsa på utkomsten så har det därför blivit avsevärt mycket mer viktigt att hålla koll på utvecklingen i takt med att mästerskapet närmar sig. Interna utvecklingar i lagsammansättning och mängden resurser som varje enskilt land väljer att spendera har visat sig vara mer avgörande än anor, statistik och traditioner. Om engagemang och prioriteter är några som helst indikator så talar samtida utveckling åtminstone väl för Sydafrikas förmåga att fortsätta prestera.