Melodifestivalen 2021 Bandy Basket Cykel E-sport Fotboll Handboll Ishockey Motorsport Politik Snooker Spelbolag Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Slots Casino

OS odds – Få bästa oddsen på OS

OS 2020 närmar sig

Snart drar OS 2020 igång och redan nu kan du planera för de odds du ska placera. När det kommer till OS 2020 finns det nämligen mängder av riktigt bra odds att betta på. Med över 12 000 tävlande från 207 länder i en stor mängd olika sporter finns det en riktigt bra bredd bland oddsen. De olympiska sommarspelen pågår mellan juli och augusti och äger rum i Tokyo i Japan. Det kommer tävlas i 324 grenar i 33 olika sporter. Kanske är du sugen på att få lite tips om vad just du kan betta på?

Svenska bettingtips för OS 2020

Att spela på OS 2020 är lika enkelt som roligt. Detta är ett av världens största idrottsevenemang och alla spelbolag, såväl stora som små, kommer erbjuda odds. Du kommer garanterat att se riktigt bra odds och roliga kampanjer. Dessutom kan du följa statistik och se över vilken form atleterna är i när det är dags för tävling.

När det kommer till Sveriges insatser i OS 2020 finns det en del atleter som spås kunna göra riktigt bra insatser. En tjej som absolut är en favorit är Sarah Sjöström. Denna guldsimmerska spås vara självklar i Sveriges OS-trupp och ha chans på medaljer i sina tävlingsgrenar. Kanske kan även den svenska fotbollstruppen ha chans på en OS-medalj, de svenska fotbollsdamerna är nämligen i bra form och duktiga på planen.

Sverige har även Daniel Ståhl som tävlar i diskus och han spås kunna göra riktigt bra ifrån sig. Dessa atleter bör du därför skriva upp på din lista över odds du vill satsa på.

Följ OS 2020 direkt i din tv

Om du nu inte kan vara på plats i Tokyo för att följa OS direkt från arenan behöver du inte misströsta. Du kan istället följa tävlingarna direkt i din tv. För OS 2020 är det Discoverys kanaler såsom Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11 och Eurosport som kommer sända.

Om du har riktigt tur kanske även din bettingsajt sänder en del av tävlingarna på sin streamingtjänst, detta beror dock på om de har sändningstillstånd eller inte.

Dessa länder har flest medaljchanser

Vad är det då du kan betta på under de olympiska sommarspelen? Kort sagt finns det så mycket att betta på att du inte kommer känna att du saknar något. Du kan givetvis betta på vem som kommer att ta hem vinsten i evenemangets alla olika tävlingsgrenar. När det kommer till OS:s fotbollsturneringar kan du även betta på antal mål och annat som hör fotbollsbetting till.

Dessutom får du inte missa att du även kan betta på vilket land som kommer att ta hem flest OS-medaljer. Sveriges trupp är relativt liten jämfört med andra länder så att det blir vårt land känns ganska så otänkbart. De länder som brukar ha lägst odds för att ta hem flest medaljer är istället de större trupperna såsom USA, Kina och Storbritannien. Tänk efter vilket land du tror kommer få flest medaljer och börja planera för dina odds redan idag.

Oddsen på OS 2020 finns i menyn till vänster.Denna del ansvarar inte BraOdds.com för