Amerikansk fotboll E-sport Fotboll Golf Ishockey Motorsport OS 2024 Poker Politik Snooker Tennis WWE Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Casino

Italienska ligan – alla odds på fotboll i Italien

Italienska ligan

Italien har länge varit ett av världens bästa länder när det kommer till fotboll och deras högsta division serie A har varit hem till några av världens bästa spelare under många år. Detta gör italienska ligan och italiensk fotboll till något man verkligen vill följa om man har minsta fotbollsintresse. För lite extra spänning i matchen kan du betta på de hetaste oddsen som du hittar här på BraOdds.com.

Italiensk fotboll när den är som bäst

Fotboll i Italien är och har varit en populär sport sedan slutet av 1800-talet så det är inte konstigt att de italienska klubblagen räknas till världens bästa. Serie A är den högsta divisionen där de 20 bästa klubblagen i italiensk fotboll spelar. Några lag som ofta toppar denna lista är Inter, Juventus och AC Milan. De tre lag som ligger sist efter säsongens slut åker ner till serie B.

Serie B är den näst högsta divisionen där 20 lag spelar. Efter varje säsong flyttas de tre bästa lagen upp till serie A och de tre lagen som ligger sist åker ner till Lega Pro Prima Divisione som är serie C. Är du insatt i den italienska fotbollen har du alla möjligheter för att ta bra beslut när det kommer till vilka lag du ska betta på. Tänk bara på att jämföra oddsen innan för att hitta de högsta oddsen hos spelbolagen. Detta gör du enkelt hos oss på BraOdds.com.

Svenskar i Italienska ligan

Flera svenskar spelar och har spelat i italienska ligan vilket gör det extra roligt att följa just denna liga. Bland annat har en av våra största stjärnor inom fotboll, Zlatan Ibrahimović, spelat för flera topplag i Italien. Andra svenska stjärnor är Robin Olsen, Albin Ekdal, Olof Mellberg och Glenn Hysén.

Betta på fotboll i Italien

Här på BraOdds.com älskar vi italienka ligan lika mycket som du gör! I vår överskådliga lista har vi samlat alla odds från Sveriges bästa bettingbolag som gör det enkelt för dig att jämföra oddsen. Därmed ökar du dina chanser för att få ut det mesta av din vinst. Du kan inte bara satsa på slutresultaten i italienska ligan utan även göra hela matchen spännande genom att betta på till exempel halvtidsresultatet. Bevaka oddsen hos oss och upplev sedan italiensk fotboll av högsta kvalitet.

Vi listar endast godkända spelbolag med svenska licenser!