Oscarsgalan 2021 Big Brother 2021 Let's Dance 2021 Eurovision Song Contest 2021 Basket Cykel E-sport Fotboll Golf Ishockey Motorsport Politik Simning: EM Snooker Spelbolag Tennis Trav WWE Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Slots Casino

Rocket League – En spännande och snabb e-sport att betta på!

Betta på Rocket League

Rocket League odds har funnits sedan 2015 och har tagit många spelare med storm. Spelet förklaras enklast som ett fotbollsspel där spelarna använder sig av ett fordon för att göra mål under matchen. Det finns många som roar sig med denna e-sport och fansen bettar på ligan som en extra kick när man inte längre nöjer sig med att spela för egen del på skoj.

Hur bettar man på sportspelet?

Rocket League är mycket nära ett helt vanligt sportspel och har man koll på fotboll så är man på rätt spår. Ligan har ett skojigt upplägg vilket gör att betting på odds blir roligare. En vanlig fotbollsmatch håller på i 90 minuter och i Rocket League spelas 18 matcher under samma tidperiod. Varje match är endast fem minuter och varje minut är späckad med action.

Bettar man på Rocket League matcher tar det endast 5 minuter innan man får resultatet och vet om man har gått med vinst eller inte. Detta jämfört med en fotbollsmatch där det tar 90 minuter innan man vet hur sin bet gick. Sedan efter matchen är det dags att leta efter nya attraktiva och spännande matcher i ligan att satsa på. Fördelen med Rocket League är att själva sporten är snabb och lätt. Det finns inga krångliga banor att tänka på inför sin bet och kräver inte någon klassisk strategi för att satsningen ska gå hem.

Att betta på matcher

Rocket League event genomförs runt om i hela världen och innebär att man har tillgång till fullgoda rafflande matcher på dygnets alla timmar. Man bettar på en match i ligan och satsar på vilket av lagen som ska vinna. Det som är spännande är att matcherna ingår i en serie och det är den totala vinnaren man bettar på.

Förutom att satsa på vilket lag som ska vinna går det att betta “Bästa av fem” eller “Bäst av sju” när det rör sig om en turnering. Som en liten twist finns det också handikapp odds att satsa på. Ett handikapp odds innebär att ett av laget redan från början i ett underläge. Har man koll och känner laget på ett bra sätt sedan tidigare, är handikapp odds ett lockande val.

Tänk på!

Det är enkelt och smidigt att satsa på Rocket League, mycket med tanke på att det är korta matcher. I regel räcker det med att ett av lagen får ett mål eftersom det är svårt för motståndaren att hämta in sin förlust på endast fem minuter. Naturligtvis är det ingen omöjlighet. Slutsatsen är att det är ett snabbt spel i matcherna och därför är matchernas inledning väldigt viktiga.

Jämfört med andra e-sporter finns det inte speciellt många utomstående faktorer att ta hänsyn till och som påverkar spelet i Rocket League. Jämfört med exempelvis CS: GO där det finns ett antal banor med olika svårighetsgrader. Har man dessutom kunskaperna och erfarenheten av detta spel sedan tidigare, är dessa faktorer som väger tungt inför ett bet.

I och med man slipper tänka på dessa faktorer inför en satsning, blir laget och dess form betydligt viktigare när det är dags att väga in vilket odds man tänker satsa på. Innan det är dags att betta bör man ta reda på fakta och information om laget, för att sedan väga in vad man har fått reda på innan man satsar på odds. Informationen går att hitta i olika forum och där går det att läsa vilka diskussioner det finns om lagets möjligheter och dagsform. Har man chansen bör man även titta på klipp av laget innan och se hur de spelar, samt ta reda på vilka egenskaper de har.

Innan det är dags att satsa bör man också kontrollera om laget du tänker betta på är rankat på ett korrekt sätt. Ta också reda på om laget har vunnit matcher och mot vilka lag, vilket gör att man bildar sig en uppfattning hur skickligt laget egentligen är. Statistik är också en hjälp då man tar del av uppgifterna och beaktar lagets form i de senaste spelade matcherna, för att sedan väga uppgifter mot hur duktiga motståndarlaget är. 

Slutsats av betting på Rocket League

Det sägs att den som vet allra mest vinner också mest. Därför är det bra att ha så mycket förkunskaper om lagen som man hade tänkt på att satsa i Rocket League. Betting på ligan är rafflande och för noviser bör man börja med låga och säkrare odds, för att sedan höja insatsen ju mer kunskaper man får.Denna del ansvarar inte BraOdds.com för