E-sport Fotboll Handboll Ishockey Motorsport Poker Politik Snooker Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Casino

Champions league final betting

Inget slår spänningen på Champions League-kvällarna, speciellt för de som väljer att satsa på denna prestigefyllda fotbolltävling. Det är ingen hemlighet att Champions League odds är bland de populäraste sportspel online!

Men vilka odds kan du satsa på?

 

Champions League tävlingar

Ett av de enklaste men mest populära Champions League-spelen är matchresultatet där du bestämmer om hemma- eller bortalaget kommer att vinna, eller om det kanske blir oavgjort efter 90 minuter. När stora klubbar som Real Madrid, Bayern München, Barcelona eller Manchester City spelar mot mindre lag kan oddsen ibland vara ganska låga, men det finns många sätt att göra dem större.

Har favoriterna ett läckande försvar i år? Att satsa på att ett lag och båda lagen gör mål är ett sätt att öka oddsen för Champions League.

Är hemmalaget produktiva framför mål eller brukar de vinna målfattiga matcher? Kolla in matchresultatet och marknaden för över/under 2,5 mål eller satsa högre på 3,5 och mer om du tror att målen kommer att strömma in.

Misstänker du att hemmalaget kommer att vinna, men är osäker på hur många mål? Med alternativet handicapresultat kan du välja ett lag som till exempel börjar med ett, två eller tre mål i underläge, och du vinner om de övervinner detta underläge. Ju större hindret är, desto högre är oddsen.

Ibland är det inget av lagen som framstår som potentiella vinnare, men du är säker på att det kommer att bli mål. Med spelmarknader för Champions League kan du satsa på att båda lagen gör mål eller jämna mål i båda ändar och över 2,5 mål, så vinnaren är irrelevant!

Det är inte bara möjligt att satsa på det korrekta resultatet utan du kan även satsa på resultatet efter 15, 30, 60 och 75 minuter eller så kan du välja när antingen hemmalaget eller bortalaget kommer att göra sitt första mål med 10 minuters mellanrum.

Du har också möjlighet att välja mellan flera halvtidsmarknader som rätt resultat, resultat eller att båda lagen gör mål under de inledande 45 minuterna.

Världens dödligaste anfallare älskar att spela i den här tävlingen och du kan satsa på att en av dem gör mål när som helst under matchen eller till högre odds för att bryta dödläget, medan du också kan satsa på att en spelare gör minst två mål eller till och med ett hattrick.

Och vad sägs om odds på att Champions League-lagen vinner båda halvlekarna, gör över 1,5 mål och håller nollan, eller så kanske du bestämmer dig för att satsa på ett mål i båda halvlekarna och att matchen slutar oavgjort, vilket skulle ge ett högre pris än om du hade satsat på att matchen slutar oavgjort efter 90 minuter?

Du kan också välja cash-out-alternativet, så om ditt spel vinner eller är nära att vinna kan vi erbjuda dig lägre odds om det ser för nära ut för att vara bekvämt.

 

Odds för vinnare i Champions League

Förutom alla alternativ på enskilda matcher kan du spela på Champions League-vinnaroddsen antingen i början av eller under turneringens gång.

De uppdateras regelbundet så att du kan få de senaste priserna när du väljer att satsa på titelvinnaren på varje sätt, så att du får en utbetalning om ditt lag når finalen.

När de stora lagen går in i turneringen i slutet av kvalomgångarna erbjuder vi Champions League-odds på gruppvinnarna och lagen som når knockoutfasen när spänningen stiger flera steg.

Några av världens bästa anfallare visas upp i Europas elitklubbstävling så det kommer inte som någon överraskning att vi erbjuder odds på den bästa målskytten ända fram till Champions League-finalen 2022.