E-sport Fotboll Handboll Ishockey Motorsport Poker Politik Snooker Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Casino

En stentuff och jämn fotbollsallsvenska

white soccer ball on green grass field

Massor av fotbollssupportrar, land och rike runt, har gått och längtat efter att årets säsong i fotbollsallsvenskan äntligen ska sparka igång. Nu är publiken också välkommen tillbaka på arenorna för att stötta sina favoritlag. Den 10 april öppnade de regerande mästarna, Malmö FF, mot Hammarby i ett fartfyllt drama som slutade 3-2 till MFF. Det blir med all säkerhet en otroligt jämn och spännande serie att kunna se fram emot efteråt och vill man oddsa på vilka som vinner Allsvenskan så är odds betting hos Casumo det rätta valet! Det blir onekligen en spännande säsong med oväntade resultat.

Vem vinner Allsvenskan? 

Favoritoddsen ser väldigt lika ut hos de flesta spelbolagen på marknaden. De regerande svenska mästarna, Malmö FF, är storfavoriter och tros spela hem ännu ett SM-guld. Skulle Malmö FF lyckas att försvara sitt SM-guld, från förra året, skulle detta i sådana fall bli skåningarnas 22:a SM-guld, vilket skulle vara en helt fantastisk prestation. Vill man lägga en slant på sitt favoritlag, för att höja spänningen ytterligare, är det också självklart möjligt. Vi har många matcher framför oss som kommer att bli otroligt jämna och där stort sett alla lag kommer att kunna vinna. De två lagen som ligger i topp är Djurgården och Malmö FF, och resultaten talar för att Djurgården kan bli ett hot för Malmö FF i Allsvenskan.  

Många möjliga kandidater

Det som många ändå gillar med Allsvenskan är att det inte enbart är 1–2 lag som ständigt vinner serien. Istället så kan det ibland vara 4–5 olika lag som har möjligheten att vinna. När det är flera lag som kan vinna så sprids såklart också intresset för klubbarna runt om i landet, även om det också innebär att det kan vara svårt att få fram ett starkt konkurrenskraftigt svenskt klubblag, som också kan ta sig långt i de olika europeiska fotbollscuperna. Här är såklart också ekonomin en otroligt stark bidragande faktor i hur pass bra startelva som man kan ställa upp med, som allsvenskt fotbollslag. Men i grund och botten finns det många lag som kan utmana Malmö FF. Men vilka blir då främsta utmanare till Malmö FF i år? Av Stockholmslagen så har hittills Djurgården varit starkast och får ses som främsta utmanare till MFF. IFK Göteborg troddes vara en av de stora utmanarna, men har inte lyckats spela upp i sin nivå. Det var värvningen av Marek Hamsik som drog upp förväntningarna inför säsongen, då hans kontrakt skrevs till slutet av Augusti. Hamsik värvades dock under sommaren till turkiska Trabzonspor och lämnar allsvenskan bakom sig. Trots det får Blåvitt, efter sommarens EM-slutspel i fotboll, tillbaka hemvändarna Marcus Berg och Oscar Wendt och kan med det även bli giftiga hela vägen in i mål. Man kan därför säga att allt kan hända och att slutet på säsongen blir otroligt spännande!