Basket E-sport Fotboll Golf Ishockey Motorsport Poker Politik Schack Snooker Spelbolag Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Slots Casino

Idol 2020 odds

Idol 2020

Svenska Idol har sedan 2004 varit ett av svenskarnas absoluta favoritprogram. Med dess brittiska och amerikanska versioner som förlaga följer programmet det numera klassiska mönstret. Efter att kandidater sållas fram genom att de endera ansöker under programmets bussturné, eller genom en videoaudition. Därefter får de två som passerar slutauditionen, kvalveckan och veckofinalerna möjligheten att konkurrera som finalister. Den som slutligen segrar är garanterad ett skivkontrakt samt att personens vinnarlåt blir utgiven som singel. Detta har resulterat i att ett flertal numera folkkära artister har fått sin start som deltagare i programmet.

När programmet utspelar sig 2020 så är det den sextonde säsongen för den svenska upplagan. Och i skrivande stund så är planeringarna i ett förhållandevis tidigt skede. Intresserade personer har redan nu möjligheten att ansöka via deras webbaserade auditionssystem. Som vanligt är det 16 år som är minimiålder för ansökan. De som föredrar att ansöka på plats kan glädja sig med att bussturnén utspelar sig på fler platser än någonsin tidigare. Även om alla som vill kan delta i Kungsträdgården i Stockholm, så åker bussen till Sundsvall, Göteborg, Helsingborg, Åre, Storuman, Jokkmook, Luleå, Umeå och Örnsköldsvik. Denna utökade turné är en del av den pågående storsatsningen på Idol som  TV4 och C More ligger bakom.

Många har kommit att anse att vi har att se fram emot det största och mest omfattande Idol i svensk historia. Och juryn, bestående av Anders Bagge, Nikki Amini, Alexander Kronlund och Kishti Tomita håller definitivt med. Oavsett om man är engagerad som sökande eller bara som tittare så lär vi ha väldigt mycket att se fram emot. Med en rutinerad jury och med ett större intresse för programmet än någonsin tidigare så bäddar det verkligen för succé. Då de även valt att storsatsa på internetkanaler så finns det detta år väldigt stora chanser att interagera med programmet och dess deltagare under Idols gång.

Det finns ännu inga odds på Idol 2020.


>> KONTAKTA: INFO@BRAODDS.COM
<< TILLBAKA: STARTSIDAN
Fotboll
Champions League odds.
Allsvenskan 2020 odds.
Ishockey
SHL 2020/2021 odds.

Politik
Presidentvalet i USA 2020 odds.
bot_crop