Fotboll OS i Tokyo Politik Tennis Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Slots Casino

Melodifestivalen 2021 odds – jämför här

Melodifestivalen 2021 - Vinnare

Melodifestivalen 2021 - Topp 3

Flest poäng från den internationella juryn

Flest poäng från folket

Att sluta på sista plats i finalen

Melodifestivalen 2021

Nu börjar det dra ihop sig till Melodifestivalen 2021. SVT har presenterat alla tävlande bidrag. Hur kommer det gå i duellen mellan Danny Saucedo och Eric Saade? Kommer "The Mamas" återupprepa succén från förra året med sin nya låt? Vi på BraOdds.com har samlat allt du behöver veta för att lyckas när du ska betta. Jämför Melodifestivalen 2021 odds och vinn stort på Mellon!

Vilka artister deltar i Melodifestivalen 2021?

Det blir ett härligt axplock av gamla veteraner och unga stjärnskott. Exakt hur de fördelas på olika deltävlingar kommer beslutas senare. Den som följt Melodifestivalen i många år känner säkert igen schlagerdrottningen Charlotte Perrelli. Arvingarna, Tess Merkel och Jessica Andersson har också varit med länge. På senare år har faktiskt de gamla erfarna artisterna haft det lite svårt mot de unga och heta nykomlingarna. Bland dem märks Klara Hammarström som bara är 20 år gammal. Hon är känd från SVT:s realityserie "Familjen Hammarström". Andra unga artister är Kadiatou och Tusse som både imponerat i Idol. De flesta tror dock mest på Danny Saucedo och Eric Saade som är riktigt populära. Med tanke på den senaste Melodifestivalen får The Mamas och Dotter heller inte underskattas, eftersom de slutade etta och tvåa. Vi har marknadens bästa odds för Melodifestivalen 2021

Viktiga datum att ha koll på för Melodifestivalen 2021

I februari hålls fyra deltävlingar som kommer avgöra vilka bidrag som går direkt till Final och vilka som går till Andra chansen. Det brukar helt klart vara ett styrketecken att inte behöva gå omvägen via Andra chansen. Bettar du på Melodifestivalen 2021 kan du ha det i åtanke. Artisten som går hela vägen kommer antagligen imponera redan i sin deltävling. Enligt oss på BraOdds.com är det ofta klokt att lägga sina spel i god tid. Du får ofta bättre odds medan det fortfarande råder viss osäkerhet. Intresset för att delta i Melodifestivalen 2021 var mycket stort. Totalt skickades 2747 bidrag in. Dock har det redan beslutats att pandemin gör att publiken på plats uteblir under 2021.

  • 6 februari – Deltävling 1
  • 13 februari – Deltävling 2
  • 20 februari – Deltävling 3
  • 27 februari – Deltävling 4
  • 6 mars – Andra chansen
  • 13 mars – Final

Kort fakta om Melodifestivalen

Melodifestivalen eller Schlagerfestivalen som den också varit känd som, är en riktig svensk klassiker. Den arrangerades första gången 1958 och har sedan dess varit ett av Sveriges mest sedda underhållningsprogram i TV, Ibland kallas den oerhört folkkära tävlingen kort och gott för Mellon. Vinnaren i Melodifestivalen får representera Sverige i Eurovision Song Contest. Genom åren har vissa förändringar gjorts i hur jurygrupper och svenska folket är med och avgör vinnaren. På 2000-talet har tittarna fått mer makt och en annan revolution var att deltävlingar och ett uppsamlingsheat tillkom med start 2002. Istället för bara 10 bidrag i en enskild final fick 32 bidrag tävla och göra upp om 10 finalplatser. Det har också blivit vanligt att kändisar och tidigare vinnare har agerat programledare och överlag har Melodifestivalen blivit mer show. Därför har den också blivit roligare för alla som bettar. Du kan spela på Melodifestivalen 2021 i alla deltävlingar, andra chansen och givetvis på finalen.

Rock i Melodifestivalen 2021

En kul detalj för årets upplaga är att Mustasch och Lillasyster deltar. En del svenskar klagar på Mellon och tycker att den är alldeles för mjuk med bara pop- och schlagermusik. Dubbla grammisvinnaren Mustasch vill ändra på det. Frontfiguren Ralf Gyllenhammar har varit med förut och nu är han alltså tillbaka med hela sitt band. De kommer tävla med låten Contagious som de skrivit själva. Rockbandet Lillasyster är från Skåne och är inte lika kända som Mustasch, men kanske kommer de överraska med sin låt Pretender. Det blir åtminstone riktigt roligt att se vilket rockband som går längst. Vi har alla odds för schlagerfestivalen!

Jokrar i Melodifestivalen

Även 2021 kommer vi få se flera artister som är "up and coming" som det brukar heta inom branschen. Där märks till exempel Efraim Leo och Clara Klingenström. Det är artister som spås en gyllene framtid och som kanske redan har det som krävs för att vinna i årets Mello. Den typen av artister är ett glödhett tips för betting. I så fall har du chans på riktigt höga odds i Melodifestivalen. Lägger du några minuter på oddsjämförelser så kan det göra stor skillnad för utbetalningarna. Våra odds kommer från spelbolag med svensk spellicens. Det gör att du kan känna dig trygg när du spelar på Melodifestivalen 2021.Denna del ansvarar inte BraOdds.com för