Basket E-sport Fotboll Golf Ishockey Motorsport Poker Politik Schack Snooker Spelbolag Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Slots Casino

Republikanernas presidentkandidat 2020 odds

Betway
1,06
13,00
21,00

Republikanernas presidentkandidat 2020 i USA

Nu är det inte långt kvar till presidentvalet i USA. Under våren 2020 drar förvalen igång och då kommer republikanerna att utse sina kandidater inför presidentvalet 2020. USA har ett jämförelsevis komplicerat valsystem vilket gör att det är svårt att överblicka oddsen innan förvalen har satt igång. Likväl kan ett antal antaganden göras och slutsatser dras redan nu om vem som kan tänkas bli republikanernas presidentkandidat 2020.

Trump kan få förnyat stöd

Listan över potentiella kandidater bland republikanerna är lång, men inte alls lika lång som hos demokraterna. Det beror på att det finns en tendens inom det regerande partiet att stödja innevarande president även i nästa val. Donald Trump har snart suttit ett mandat och kan enligt konstitutionen bli omvald en gång. Han lämnade in sin ansökan för omval redan då han invigdes, den 20 januari 2017. Oddsen talar också för Trump. Han har många gånger större chanser att bli omvald inom partiet än att någon annan republikan ska bli vald – antingen bland dem som nämns som tippade kandidater och bland onämnda potentiella kandidater. Det ska vara mycket till innan republikanerna väljer en annan kandidat än Trump. Så ser det ut i dagsläget, men det kan ändras i samband med förvalen.

En omtvistad president

Mycket hänger på vad Donald Trump tar sig för under resten av innevarande mandatperiod. Han är en omtvistad president. Vissa hatar honom, andra älskar honom. Trump har en förmåga att splittra väljarkåren på ett sätt som få amerikanska presidenter tidigare gjort.

Det kan vara tufft att övertyga hela USA om att han ska få ett andra mandat – här finns många osäkerhetsfaktorer och utgången är mycket osäker i dagsläget. När vi tittar på sannolikheten att Trump ska bli republikanernas presidentkandidat 2020 ser det annorlunda ut. Presidenten må ha stött på motstånd även inom partiet, men det ska vara mycket till innan republikanerna väljer bort honom till fördel för en annan kandidat. Om det ändå skulle inträffa är några av de mest tippade namnen inom republikanerna Nikki Haley, Mike Pence, John Kasich och Ted Cruz.


>> KONTAKTA: INFO@BRAODDS.COM
<< TILLBAKA: STARTSIDAN
Fotboll
Champions League odds.
Allsvenskan 2020 odds.
Ishockey
SHL 2020/2021 odds.

Politik
Presidentvalet i USA 2020 odds.
bot_crop