Amerikansk fotboll E-sport Fotboll Friidrott: VM 2023 Golf Ishockey Motorsport Poker Politik Snooker Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Casino

Tour de ski odds

Vem vinner Tour de Ski 2023 för herrar?

Tour de ski odds

Vem blir säsongens Tour de ski vinnare? Har du en gissning ska du ta chansen att betta och tjäna pengar. Här på BraOdds samlar vi alla Tour de ski odds från olika spelbolag på ett och samma ställe så att du ska kunna ta ett kvalificerat beslut och betta där vinsterna är som högst. Läs mer om Tour de ski och våra betting tips här!

Tour de ski

Tour de ski är en spännande tävling i längdskidåkning som ingår i Världscupen. Tävlingen består numera av ett antal deltävlingar och pågår i flera dagar, vanligen från slutet av december till början av januari. Tour de ski har tagit inspiration från den världskända cykeltävlingen Tour de France och började köras säsongen 2006/2007.

Deltävlingarna går på olika orter men den sista och avgörande arrangeras alltid i Val di Fiemme i Italien med en jaktstart.

Tour de ski regler

I Tour de ski är det den totala tiden som avgör vilka som blir slutsegrarna och inte placeringen i de olika loppen. Det är dock inte bara slutsegrarna som får poäng utan även vinnarna av varje deltävling. Om en åkare inte slutför ett lopp så stryks hen från alla tävlingar och får inga poäng alls med sig till Världscupen.

Vinnaren av en etapp får 50 poäng och vinnaren av hela Tour de ski får 400 poäng. Tvåan får 320 poäng och trean får 240 poäng.

Tour de ski odds

Även om Tour de ski är ett event fyllt med fart och spänning kan du göra det lite roligare med betting. Vi på BraOdds har tagit fram marknadens bästa Tour de ski odds för att du ska kunna maximera dina vinster. Du håller koll på årets bästa åkare så håller vi koll på årets bästa odds. Jämför Tour de ski odds i vår smarta lista där du ser de högsta oddsen från olika spelbolag. Vi listar endast godkända spelbolag med svenska licenser för att du ska kunna känna dig hundra procent trygg när du spelar. Dessutom är vår tjänst helt gratis att använda så du har bara pengar att vinna!

Tänk på det här när du bettar på Tour de ski

Betting på Tour de ski handlar till största del om kunskap och naturligtvis lite tur. Läs på ordentligt om åkarna innan du satsar pengar. Vilka är med? Vilka är i toppform? Vilka är skadade? Ta även reda på mer om de olika deltävlingarna, hur banorna ser ut och vad det är för väderförhållanden under tävlingsdagen. Ju mer du vet desto mer kvalificerat bet kommer du att kunna lägga. Även om du har koll kan det vara en bra idé att lyssna på skidexperter och ta till dig av deras råd och tips. Och framförallt, jämför odds här på BraOdds för att få ut mest pengar på dina vinster!