Melodifestivalen 2021 Big Brother 2021 Basket Cykel E-sport Fotboll Friidrott: Inomhus-EM 2021 Ishockey Motorsport Politik Skid-VM 2021 Snooker Spelbolag Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Slots Casino

Jämför odds på U21 EM 2021

Vilka vinner U21-EM i fotboll 2021?

    Högsta
odds
Lägsta
odds
Odds Coming Soon1,001,00
Bet365
1,00

Spela på U21-EM 2021

Gillar du anfallsglad fotboll med många målchanser? U21-EM 2021 är europamästerskapet för spelare som är 21 år eller yngre. Under mars och juni 2021 kommer allt att avgöras i Slovenien och Ungern. Du kan räkna med många mål och en hel del skrällar. Hos oss på BraOdds.com hittar du de bästa oddsen som maximerar dina vinstpengar.

Så här spelas U21-EM 2021

En spännande nyhet är att UEFA har beslutat att utöka antalet lag från 12 till 16. Det innebär främst att det blivit lite enklare att kvalificera sig för de mindre fotbollsnationerna. Ungern och Slovenien kvalade in automatiskt som värdar. Övriga 53 lag gjorde upp om 14 platser. De fördelades i 9 kvalgrupper där de 9 gruppvinnarna och den bästa tvåan gick till U21-EM 2021. Övriga 8 grupptvåor gick till en playoff för att kämpa om de 4 sista EM-platserna. Dock gjorde coronaviruset att playoff-spelet ställdes in under 2020. Istället beslutade UEFA den 17 juni 2020 att de fem bästa grupptvåorna skulle gå till U21 EM. De 16 kvalificerade lagen som kommer spela gruppspel i mars har delats in enligt följande:

Grupp A

 • Ungern (värdnation)
 • Tyskland
 • Rumänien
 • Nederländerna

Grupp B

 • Slovenien (värdnation)
 • Spanien
 • Tjeckien
 • Italien

Grupp C

 • Ryssland
 • Island
 • Frankrike
 • Danmark

Grupp D

 • Portugal
 • Kroatien
 • England
 • Schweiz

U21 EM slutspel 2021

Gruppvinnarna och grupptvåorna går vidare till ett slutspel med kvartsfinal, semifinal och final. Om allt går enligt planerna ska kvartsfinalerna spelas 31 maj 2021, semifinalerna 3 juni och finalen 6 juni. Då gäller vinna eller försvinna, så pressen blir maximal. Tidigare vinnare som regerande mästarna Spanien är långt ifrån säkra. Sverige vann till exempel U21 EM 2015. Det visar att i en kort turnering kan ett samspelt lag med bra taktik gå hela vägen. När du spelar på U21 EM slutspel 2021 ska du ha det i åtanke. Skrällar inträffar hela tiden och vi har de bästa oddsen. Du kan spela på en eller annan högoddsare för att ha chans på en rejäl utbetalning.

Upptäck framtidens storstjärnor

Något som är extra roligt med U21 EM 2021 är att se hur unga talanger får sitt stora internationella genombrott. Många av de unga stjärnskotten kommer även bli nyckelspelare i framtidens seniorlandslag. De brukar alltid ge allt de har och verkligen vilja visa upp sig för storklubbarna. Chansen är stor att framtidens Messi, Ronaldo eller Zlatan kommer spela i sitt U21-landslag. Storklubbarna håller ett nära öga på mästerskapet, liksom alla agenter. Pengarna inom fotbollen är enorma. Trots att en spelare inte ens fyllt 20 är de ofta värda flera miljoner vid en spelarförsäljning. Samma möjlighet gäller för de svenska spelarna. Ett fantastiskt U21-EM kan betyda att de går från Allsvenskan till Premier League, Bundesliga eller Serie A. Kom ihåg att du kan betta på målskyttar.

Hur du blir en vinnare på U21 EM 2021

Likt all sportbetting handlar mycket om kunskap. Sannolikheten att vinna ökar för den som gör sin hemläxa och läser på om lagen och spelarna. Dessutom kan du analysera statistik inför varje match såsom inbördes möten, nuvarande formkurva och eventuella skador på nyckelspelare. All den kunskapen kan sedan användas när du jämför odds för U21 EM 2021. Det kan till exempel finnas en situation då du känner att lagen är helt jämna, men ändå kan du få tre gånger pengarna om du bettar på ett av dem. I så fall tyder din analys på att du ska lägga ett spel. Använd oss på BraOdds.com för att göra enkla jämförelser.

Få stenkoll på alla odds U21 EM 2021

Hos oss hittar du odds på samtliga matcher. U21 fotboll är alltid roligt, men med lite pengar på spel blir spänningen bara ännu större. Här på BraOdds.com håller vi oss till trygga spelbolag med svensk spellicens. Det gör att du kan känna dig helt trygg och även räkna med snabba utbetalningar. Lägger du bara några minuter på att jämföra fotbollsodds, så blir skillnaden stor på lång sikt. Du undviker lågt satta odds och ser till att du alltid får bättre betalt för dina vinnande spel.

Vi sammanställer även oddsen på EM i fotboll 2021.Denna del ansvarar inte BraOdds.com för