Amerikansk fotboll E-sport Fotboll Golf Ishockey Motorsport OS 2024 Poker Politik Snooker Tennis WWE Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Casino

Odds riksdagsvalet – Spela på valet 2026

Nästa Riksdagsval i Sverige: Parti som får högst procent av rösterna

Unibet
1,05
7,50
13,00
51,00
81,00
81,00
101,00
101,00

Odds riksdagsvalet

Spela på valet 2026 med vår smarta oddsdata. Vi märker ut var oddsen är som högst respektive lägst och maximerar dina chanser att få ut det mesta av dina pengar när du bettar. Vem går vinnande ur januariöverenskommelsen? Är blockpolitiken ett minne blott? Läs mer om odds riksdagsvalet här!

Spela på valet

Sitter du också med näsan i nyheterna och bevakar partiledardebatter, Almedalen och de politiska kommentatorernas spekulationer? Eller är du den som spelar på iskall intuition och ser mediebruset som störande för din egen analys? Oavsett vilken typ av spelare du är, har du något att hämta här på BraOdds.com. Vi samlar bettingbolagens odds riksdagsvalet för att göra det enklare för dig att spela där vinsten blir som störst.

Att spela på politik är bland det svåraste du kan göra när du bettar. Här finns utrymme för plötsliga svängningar i opinionen, politiska skandaler som uppdagas i sista sekunden eller en utrikespolitisk händelse som skapar nya spelregler. Har du is i magen? Påverka din utdelning och betta där oddsen är som högst med oss på BraOdds.com.

Spela på valet 2026

Sverige har sedan länge präglats av en befäst blockpolitik. Vänsterblocket, eller “de rödgröna” har letts av Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet. De borgerliga blocket, eller Alliansen, bestod av Moderaterna, Liberalerna, Centerpartiet och Kristdemokraterna. Sverigedemokraterna har haft ambitionen att röra sig mellan blocken för att placera sig som vågmästare. Hur mår egentligen blockpolitiken i Sverige idag?

Som det ser ut nu är odds riksdagsvalet i favör för Socialdemokraterna, men läget kan komma att ändras. Är du den som lyckas förutspå väljarnas röster redan nu?

Slut på blockpolitiken?

Är blockpolitiken i Sverige på väg att nå sitt slut? Många menar att valet 2018 och januariöverenskommelsen satte “sista spiken i kistan” för blockpolitiken i Sverige. Partier som traditionellt befann sig i Alliansen eller i det rödgröna blocket började samarbeta och överge sina block. Liberalerna och Centerpartiet stöttade Stefan Löfvens regering och lämnade Vänsterpartiet i kylan. Många experter menar att vi även i fortsättningen kommer få se nya konstellationer och uppgörelser som vi aldrig tidigare hade trott varit möjliga. Att spela på valet 2026 har aldrig varit mer av en nagelbitare.

Kan du förutspå de politiska händelserna? Placera ditt spel där oddsen ger som störst utdelning när du väl vinner. Att spela på valet 2026 har aldrig varit roligare!

  • Vår tjänst är gratis och vi listar bara spelbolag som har godkänd spellicens.