Amerikansk fotboll E-sport Fotboll Golf Ishockey Motorsport OS 2024 Poker Politik Snooker Tennis WWE Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Casino

Odds Eurovision – Jämför odds här

Vilka vinner Eurovision Song Contest 2025?

Inga odds tillgängliga just nu

Odds Eurovision

Årets musikhändelse är naturligtvis Eurovision Song Contest där hela Europa gör upp om vilket land som har det bästa musikbidraget. Älskar du schlager ska du betta med oss! Vi har samlat alla odds för Eurovision för att du enkelt ska kunna jämföra och hitta de Eurovision odds som ger dig mest utdelning. 

Spela på högst odds i Eurovision

Eurovision är ett härligt spektakel med musik i världsklass som blir ännu bättre när du bettar pengar på vilken artist som tar hem den åtråvärda segern som Europas bästa. För att du ska få ut mest av ditt spelande ska du betta på de odds i Eurovision som är högst och de hittar du enklast hos oss. I vårt smarta oddsjämförelseverktyg listar vi de högsta och lägsta oddsen för Eurovision från en mängd olika spelbolag. Vi tar endast med godkända spelbolag med svenska spellicenser för att du ska kunna känna dig trygg när du spelar.

Kort om Eurovision

Eurovision Song Contest är en sångtävling som började sändas redan år 1956 från Schweiz. I första tävlingen var det endast sju länder som deltog men sedan dess har Eurovision blivit en enorm produktion med mängder av länder som deltar och ännu fler länder som följer tävlingen. Numera hålls det två semifinaler där 10 länder röstas vidare och får tävla i den stora finalen. Vinnare utses genom att varje land har en jury som får dela ut poäng till de bästa bidragen.

Eurovision och Sverige

Det bidrag som representerar Sverige är alltid det som har vunnit Melodifestivalen. Vi har tidigare haft en hel del framgångar i Eurovision så Sverige kan vara väl värt att betta på. Vinnande bidrag har varit följande:

 • 1974 – Abba med Waterloo
 • 1984 – Herreys med Diggi loo diggi ley
 • 1991 – Carola Häggkvist med Fångad av en stormvind
 • 1999 – Charlotte Nilsson med Take me to your heaven
 • 2012 – Loreen med Euphoria
 • 2015 – Måns Zelmerlöw med Heroes
 • 2023 – Loreen med Tattoo

Betta på Eurovision odds med oss

Låt BraOdds.com vara din strategiska spelpartner när du bettar på odds i Eurovision. Vi har full koll på alla Eurovision odds så kan du ha full koll på tävlingen och alla deltagare. För att få ut som mest av din betting på Eurovision finns det några tips du kan ta till dig av:

 • Läs på om de tävlande bidragen och ta åt dig av alla favorittippningar och expertutlåtanden för att göra kvalificerade bet.
 • Jämför alla odds för Eurovision här på BraOdds.com innan du bettar för att spela där oddsen är som högst och maximera dina vinster.
 • Spela ansvarsfullt och betta bara pengar som du faktiskt har råd att förlora. Även om du hoppas på att vinna finns det alltid en risk att du förlorar pengarna.
 • Ha roligt när du hittar de bästa oddsen för Eurovision och placerar dina bet!

Vilket bidrag tar hem årets musiktävling? Har du en gissning ska du kolla upp odds för Eurovision här och betta där du kan vinna mest pengar! Jämföra oddsen först och du kan tjäna tusenlappar!