Amerikansk fotboll E-sport Fotboll Friidrott: VM 2023 Golf Ishockey Motorsport Poker Politik Snooker Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Casino

Odds Copa América 2021 – jämför här

Copa América

Vilka vinner Copa América 2021?

Inga odds tillgängliga just nu

Copa América 2021

Under 2021 är det dags att avgöra Copa América, det klassiska sydamerikanska mästerskapet i fotboll. Du kan se fram emot tre sommarveckor med högklassig fotboll. Några av världens bästa landslag såsom Argentina och Brasilien kommer att spela i Copa América 2021. För dig som älskar betting blir det också rena guldgruvan. Hos oss på BraOdds hittar du de hetaste oddsen på alla stormatcher.

Hur Copa América spelas

Sedan 1993 deltar 12 lag i Copa América. Det blir 10 lag från Sydamerika och 2 inbjudna lag. För 2021 blir det Australien och Qatar som får chansen. Australien är med för andra gången, men Qatar gör debut. Anledningen är att de kommer arrangera VM i fotboll. Intresset är stort för hur bra landslag de har fått ihop och hur de klarar sig i konkurrensen mot alla tuffa sydamerikanska lag.

Turneringen börjar med ett gruppspel där de 12 lagen delas in i 3 grupper med 4 lag i varje grupp. De två bästa lagen i varje grupp går sedan vidare till kvartsfinal, liksom de två bästa grupptreorna. Därefter följer semifinal och final för att avgöra vinnaren i Copa América 2021. Det här är datumen som gäller:

  • Gruppspel: 12 juni till 1 juli
  • Kvartsfinaler: 4 juli och 5 juli
  • Semifinaler: 8 juli
  • Bronsmatch: 11 juli
  • Final: 12 juli

Följ alla odds för Copa América 2021 och alla matcher här hos oss!

Copa América är en av de äldsta turneringarna

Den allra första Copa América spelades redan 1916. Då stod Argentina som värd och det är också det land som stått som värd flest antal gånger. 2021 innebär den 47:e turneringen i ordningen. Återigen ska Argentina arrangera, men den här gången tillsammans med Colombia. För betting kan det vara klokt att tänka på vilket land som har hemmaplan. Copa América 2019 var Brasilien värd och de tog också hem titeln. Därför är både Argentina och Colombia två intressanta speltips. Vi har oddsen på deras matcher, så att du enkelt kan göra jämförelser.

Mest framgångsrika länder i Copa América

Många tror att Brasilien har skördat störst framgångar i Copa América. Något överraskande ser ställningen i antal titlar ut såhär:

  • Uruguay 15
  • Argentina 14
  • Brasilien 9
  • Paraguay 2

Tre länder står alltså i särklass och de är också de enda tre länderna som har placerat sig på topp 4 minst 30 gånger i turneringen. Det är något du kan ha i åtanke när du bettar på det sydamerikanska mästerskapet 2021. Argentina, Brasilien och Uruguay är i princip alltid farliga och har dominerat genom historien. Endast Paraguay, Peru och Chile har i övrigt vunnit turneringen fler än en gång. USA, Mexiko och andra länder som bjudits in för att delta har aldrig tagit hem mästerskapet. Vi har samlat odds från svenska spelbolag så att du enkelt kan göra jämförelser.

Betting på Copa América 2021

Något som är extra roligt med Copa América är att alla 12 lag brukar bjuda på anfallsglad fotboll. Det brukar bli många snygga mål och spännande vändningar i matcherna. Jämfört med europeisk fotboll är chansen stor att den individuella skickligheten får mer utrymme. För dig som gillar betting kan du spela på antal mål, eller kanske försöka förutse om en storstjärna som Lionel Messi kommer att göra mål. Dessutom brukar det också bli mycket heta känslor. Du kan räkna med en hel del straffsparkar och även en hel del gula och röda kort som också går att betta på.

Hos oss på BraOdds.com hittar du de senaste oddsen på Copa América 2021. Vi listar endast spelbolag med svensk spellicens som du verkligen kan lita på. De är granskade och godkända av Spelinspektionen. Vi vill endast se trygg och ansvarsfull betting. Det viktigaste är glädjen och just Copa América är en fotbollsfest i ordets rätta bemärkelse. Fansen i Sydamerika är som tokiga i fotboll och stämningen är minst sagt svårslagen. Se till att jämföra odds på förhand och lägga bra spel med hög utbetalning. Det kan till exempel vara en god idé att spela på turneringssegraren långt i förväg. Oddsen är högre innan ett av storlagen imponerar stort i gruppspelet.