Cykel E-sport Fotboll Friidrott: VM 2022 Golf Handboll Ishockey Motorsport Poker Politik Snooker Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Casino

Hockeyvadslagning– hockeylinjer förståelse

Hockey vadslagning är lite lika med stjärnskådning. Sevärdheterna är hisnande. Tiden är väl använd. Ditt tålamod för att något - egentligen, vad som helst - ska hända belönas när du ser det plötsliga strecket över himlen. Sedan en till. Sedan, förhoppningsvis, en till.

Män vill säga att hockey inte är basket eller fotboll i frekvens av poänghändelser. NHL-lagen gjorde i snitt 2,94 mål per match förra säsongen, vilket avslutade en femårig uppgång i poängsättningen. Men det som NHL saknar på resultattavlan, det tar igen strategin. Du kan satsa på bettingsidor utan svensk licens.

Det är också en bra vadslagning idrott – den kombinerar många av de element som spelarna tycker mycket om i basket med basebollpengar som ger utmärkta värdemöjligheter. Hockey erbjuder en mängd olika satsningsalternativ för varje spel och det ger handikappare en mängd olika sätt att göra vinst.

Trots att hockey passar utmärkt för idrottspelare på alla nivåer, släpar den efter fotboll och basket när det gäller popularitet. En möjlig orsak till detta är att odds på hockey kan vara skrämmande för en nykomling. Det finns inte bara flera olika typer av odds med undantag för raka pengalinjer, ingen är särskilt intuitiv för en nybörjare.

Vem satsar på hockey?

Det finns några sätt att svara på detta fråga. Det generella svaret är "inte så många som satsar på andra idrott." Hockey är den fjärde mest populära idrott genom vadslagning. På SuperBook drar det genomsnittliga MLB-spelet fem gånger så mycket vadslagning som ett genomsnittligt NHL-spel. Men det är svårt att riktigt fastställa detaljer om totalsummor för hockeyspel, eftersom bara Colorado rapporterar vad på "ishockey". Det delas in i kategorier med andra sporter i de flesta stater.

REDAKTÖRENS VAL

Ett annat svar är "fler än vad som brukade satsa på hockey." Ankomsten av Vegas Golden Knights till The Strip 2017 skapade tyngre volym på hockeyn på sportböckerna, särskilt från fans som besökte staden för att se deras lag spela. Det gjorde även spridningen av legaliserade sportvadslagning i enstaka spel runt om i USA, vilket gav fansen tillgång till vadslagning på hockey (och gjorde det möjligt för lag att översvämma dem med reklam om vadslagning på hockey).

Utöver de tillfälliga spelarna, finns det också de där hockeyklokarna som spelar NHL ofta – och framgångsrikt.

Vadslagningssyndikat med stora volymer, som söker efter varianser i odds hos bookmakers, engagerar sig också i hockey varje gång ett pris på ett spel hamnar i otakt med konsensuspriset på marknaden.

Vilka är de primära vadslagningar på hockey?

Enligt statistiken är den mest populära satsningen på NHL pengalinjesatsningen. Det är i huvudsak att satsa på ett lags odds att vinna matchen direkt. Låt oss säga att du gillar att Washington Capitals besegrar Philadelphia Flyers och att de är en favorit på -140 att vinna den matchen. Satsa $20 och utbetalningen är drygt $34. Men låt oss säga att du gillar Flyers här, och de är +115 för att vinna spelet. Dina $20 ger dig $43 om de vinner.

Den näst mest populära satsningen är "pucklinjen". (Vissa människor kallar det "mållinjen", men det är lite förvirrande med tanke på att det finns en faktisk "mållinje" på isen i hockey.) Detta är i huvudsak "satsning på spridningen" för hockey, där du får odds baserat på ett lag vinna eller förlora med ett visst antal mål. Det är other game. Eftersom hockey är en evenemangsidrott med låga poäng, är den typiska pucklinjen plus eller minus 1,5 mål. Detta kan ändras om det finns en skev matchup eller om pengar strömmar in på ett eller annat resultat. Det kan också ändras via din insats, eftersom "alternativa pucklinjer" är tillgängliga med längre eller kortare odds.

 

Den andra populära hockeysatsningen är summan, alias "över/under" för ett spel. Det totala antalet mål i en NHL-match sätts vanligtvis mellan 5 mål och 6,5 mål, men det finns tillfällen då summan sätts högre eller lägre än det intervallet baserat på matchningar eller vadslagningstrender. Detta är ytterligare en satsning där alternativa totalsummor kan ge spelarna vänligare odds om, säg, ett resultat är mer favoriserat än ett annat.

TOTALT

Summan bör vara bekant för alla med erfarenhet av vadslagning på fotboll, basket, baseboll eller fotboll. Bookmakern sätter ett totalt antal mål och du kan satsa "Över" eller "Under", vanligtvis med en pengalinje bifogad:

NEW JERSEY DEVILS OV 5 -115

SAN JOSE SHARKS UN 5 -105

Vissa idrotts räkenskaper erbjuder också lagsummor, som är Över/Under-spel baserat endast på ett lags resultat. Till exempel:

NEW JERSEY DEVILS: OV 1,5 -190 UN 1,5 +165

SAN JOSE SHARKS OV 2,5 -170 UN 2,5 +150

Använd den förvärvade kunskapen till din fördel och vinn.