Basket E-sport Fotboll Golf Ishockey Motorsport Poker Politik Schack Snooker Spelbolag Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Slots Casino

Laver Cup 2020 Odds

Vilka vinner Laver Cup 2020?

    Högsta
odds
Lägsta
odds
Team Europe1,351,35
Team World3,203,20
Unibet
1,35
3,20

Laver Cup

Trots att Laver Cup faktiskt är ett förhållandevis okänt arrangemang, åtminstone om man jämför med avsevärt mycket mer omtalade och populära Davis Cup, är denna tävling på väldigt god väg att komma att anses vara en av de allra främsta internationella inomhusturneringarna när det kommer till herrtennis. Att den är okänd är inte så konstigt då turneringen lanserades 2017 och därmed bara har hunnits arrangeras ett fåtal gånger.

Turneringen har fått sitt namn från Australiensiske tennisspelaren Rodney George Laver, som anses vara en av sportens allra mest trendsättande spelare.  Laver Cup utspelar den sig mellan Europalaget och Amerikalaget, vars sammansättning av naturliga skäl varierar från år till år. Något som har skapat både intresse och kontrovers är att Björn Borg och John McEnroe har förbundit sig att vara lagkaptener för Europa och Amerika, respektive, under de tre första åren som turneringen arrangeras. Detta för så klart tankarna till deras väldokumenterade rivalitet, och många har kommit att anse att de endast använder den för att skapa uppmärksamhet och främja sina egna intressen.

Men oavsett vad man anser om Borg och McEnroe så går det inte att neka till att Laver Cup bjuder på oerhört kvalitativ tennis. Under 2017, 2018 och 2019 segrade det Europeiska laget vilket har fått vissa personer att anse att det är något utav deras turnering.