Basket E-sport Fotboll Golf Ishockey Motorsport Poker Politik Schack Snooker Spelbolag Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Slots Casino

3 000 meter hinder herrar VM i friidrott 2019 Odds

Vem vinner 3 000 meter hinder herrar vid VM i friidrott 2019?

3 000 meter hinder

Hinderlöpning är de löpgrenar inom friidrott där man springer över hinder samt en vattengrav som satts ut på banan. Oftast är loppet 3000 meter, både för herrar och för damer. Antal varv kan variera och det beror på hur vattenhindret har placerats. Det finns regler som säger att varje löpare ska passera 35 hinder och 7 vattengravar totalt. För herrar är hindren 914 mm och damernas är 762 mm. Dessa hinder går inte att välta så som det gör vid häcklöpning. Världsrekordet för herrar innehas av Saif Saaeed Shaheen på tiden 7.53,63 och sattes den 3 september 2004 i Bryssel.

Följ VM hemma i din soffa

Om du är en stor fantast av friidrott så ska du så klart titta på alla tävlingar. VM hålls mellan den 28 september och 6 oktober och det på Khalifa International Stadium i Doha i Qatar. SVT kommer att sända från dessa tävlingar under hela tiden. Vilka tider som gäller kan du se på deras egen hemsida.

Svenska deltagare i VM

Det är inte klart ännu vem som kommer att tävla i 3000 meter hinder. VM-truppen är inte helt klar ännu. Den fullständiga truppen är klar i början av september. De som är klara att delta i VM är Armand Duplantis med stavhopp, Daniel Ståhl med diskus, Wiktor Pettersson med kula, Thobias Montler på längdhopp. Samt Perseus Karlström och Ato Ibañez i grenen gång.

Betta på de du tror ska vinna

Betting är ett mycket bra sätt att göra tävlingarna ännu mer spännande. Hos oss kan du hitta vilka odds som gäller just nu. Så fundera på vem eller vilka du vill satsa pengar på. Kanske du kan kamma hem en hel del genom att betta på rätt personer. Vi har flera svenskar som ses som stora medaljhopp så kanske du ska satsa dina pengar på dem?


>> KONTAKTA: INFO@BRAODDS.COM
<< TILLBAKA: STARTSIDAN

Fotboll
Champions League odds.
Allsvenskan 2020 odds.
Superettan 2020 odds.

Ishockey
SHL 2020/2021 odds.

Politik
Presidentvalet i USA 2020 odds.
bot_crop