Melodifestivalen 2021 Alpint: VM 2021 Bandy Basket Cykel E-sport Fotboll Handboll Ishockey Motorsport Politik Skidskytte: VM 2021 Snooker Spelbolag Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Slots Casino

Stav damer inomhus-EM Odds

Vem vinner stavhopp damer vid inomhus-EM i friidrott 2021?

    Högsta
odds
Lägsta
odds
Odds Coming Soon1,001,00
Bet365
1,00

Damernas stavhopp

Stavhopp är en av de grenar i friidrott som varit under ständig utveckling. Sedan dess begynnelse har ett flertal successiva förändringar och justeringar av främst stavens konstruktion möjliggjort allt högre hopp. För Sveriges del så har framgångarna inom stavhopp främst varit på herrarnas sida, och då mycket tack vare Kjell Isakssons otroliga prestationer. På damernas sida har Kina och Tjeckien stått för de allra högst presterande atleterna. Mycket på grund av att Kinas Sun Caiyun och  Tjeckiens Daniela Bartova i ordets bemärkelse verkligen satt ribban för hur pass höga hopp som varit möjligt med rekord motsvarande 4,05 respektive 4,12 meter.

När VM i friidrott arrangeras i Doha, Qatar av International Association of Athletics Federations (IAAF) är det därför stora förväntningar som finns på deltagarna. Evenemanget äger rum mellan 28 september och 6 oktober, där damernas kval i stavhopp äger rum på fredag, 27 september. De svenska atleterna Angelica Bengtsson och Michaela Meijer personbästa på 4,77 respektive 4,62 meter definitivt möjligheten att säkra bra positioner. Under de föregående VM så var det Greklands Ekaterini Stefanidi från Grekland som med sina 4,91 meter säkrade ett guld, följt av Amerikanskan Sandi Morris med 4,75 meter och Robeilys Peinado från Cuba med 4,65 meter. Av naturliga skäl så är det många som sätter sin tilltro till att  Ekaterini Stefanidi kommer upprepa framgången under 2019. För Sveriges del så finns det så klart en del saker att bevisa men det är allt annat än omöjligt att den svenska truppen faktiskt levererar. Hur saker och ting utvecklar sig får vi däremot titta närmare på i takt med att mästerskapen närmar sig. Vad vi kan vara säkra på är att det helt klart kommer att vara mycket som står på spel, och att förväntningarna är enormt höga.

Vi sammanställer oddsen på samtliga grenar i inomhus-EM 2021.Denna del ansvarar inte BraOdds.com för