Melodifestivalen 2021 Bandy Basket Cykel E-sport Fotboll Handboll Ishockey Motorsport Politik Snooker Spelbolag Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Slots Casino

50 km Odds

Vem vinner herrarnas 50 km vid skid-VM 2021?

    Högsta
odds
Lägsta
odds
Odds Coming Soon1,001,00
Bet365
1,00

Herrarnas 50 kilometer masstart

När det kommer till nordisk skidsport så är masstart en av de allra mest populära längdåkningsgrenarna. Mycket har förmodligen att göra med att det förenar intensiv tävling med imponerande prestationer. Precis som tidigare förväntas det att under 2019 års skid-VM bli en riktig publikfavorit. Vad som kännetecknar masstart är att deltagarnas position i startkedjan avgörs av deras tidigare prestationer. Har man inte lyckats säkra poäng i tidigare evenemang så blir det svårt att segra i masstart.                                         

Under mästerskapen 2017 så tog, ganska oväntat, Kanada guld i 50 km masstart. Kanadensaren Alex Harvey stod för landets enda framgång. Silver plockades hem av Rysslands Sergej Ustiugov och för Brons stod Matti Heikkinen från Finland. Då masstart kräver oanat mycket av deltagarna så är de avgörande att såväl den explosiva styrka som uthållighet är i topp. Statistiskt sett så har Ryssland alltid presterat bra i masstart, och detta kommer med största sannolikhet även att prägla de kommande VM.

Då masstart ofta innebär rätt förutsättningar för många oväntade utkomster så är det väldigt svårt att förutspå vad som kommer att ske. Historiska resultat ger sällan en särskilt bra fingervisning gällande vad man kan förvänta sig. Utan det är ofta det riktigt oväntade som i slutändan avgör. Men hur man än vrider och vänder på det hela så kommer masstart under skid-VM 2019 att innebär väldigt kvalitativ skidåkning, och några av världens bästa åkare kommer att mötas. De åkare som har hög explosivitet kommer definitivt att få ett övertag. Åtminstone i ett inledande skede. Därefter handlar mycket om uthållighet och att helt enkelt hålla konsekvent hastighet, vilket såklart ofta är enklare sagt än gjort.

Oavsett om man satsar pengar online, befinner sig på plats som åskådare eller följer evenemanget på TV så kommer skid-VM 2019 helt klart att bli något extraordinärt.

Vi sammanställer oddsen på alla grenar i VM i längdskidor 2021.Denna del ansvarar inte BraOdds.com för