Melodifestivalen 2021 Bandy Basket Cykel E-sport Fotboll Handboll Ishockey Motorsport Politik Snooker Spelbolag Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Slots Casino

Sprintstafett damer skid-VM Odds

Vilka vinner damernas sprintstafett vid skid-VM 2021?

    Högsta
odds
Lägsta
odds
Odds Kommer Snart1,001,00
Bet365
1,00

VM i nordisk skidsport och damernas sprintstafett

Sprintstafett är unik i den mån att den kombinerar den gamla företeelsen kring stafett med det nya inslaget av sprint. Även om sprint har knappt 20 år på halsen så har stafett däremot varit ett givet inslag i ett stort antal sporter sedan början av 1900-talet. Tack vare finskt inflytande så har sprint kommit att bli väldigt populärt, och det tog inte lång tid innan dess att stafett och sprint kombinerades. Under 2017 års VM i nordisk skidsport så plockade Norge hem guld, Finland silver och Sverige brons. Vilket är förståeligt då sprint länge ansetts vara något utav en skandinavisk paradgren.

Sprintstafett förenar kravet på explosiv förmåga med en nödvändighet att samarbeta som ett lag. Åkarna måste prestera både individuellt och i samarbete då de löser av varandra på i förväg avgjorda platser. Trots att sprint ursprungligen var en uppvisningssport så har det numera blivit en del av de flesta internationell skidevenemang och är i viss utsträckning ett lackmustest för huruvida ett land har vad som krävs för att vinna. Samtidigt som deltagarna måste visa att de har en enormt hög nivå av uthållighet så måste de samtidigt visa att de klarar av att arbeta tillsammans som ett lag.

Denna unika kombination av laganda och individuell prestation har gjort sprintstafett till en publikfavorit och grenen lockar alltid ett enormt antal åskådare. Det lär knappast bli ett undantag under 2019 års VM i nordisk skidsport. Utan vi kan nog vara säkra på att åkarna kommer att hålla traditionellt hög nivå och att åskådarna kommer att flockas för att ta del av det hela. Frågan är däremot om det fortfarande är de skandinaviska länderna som kommer att prestera bäst.

Vi sammanställer oddsen på alla grenar i VM i längdskidor 2021.Denna del ansvarar inte BraOdds.com för