Melodifestivalen 2021 Bandy Basket Cykel E-sport Fotboll Handboll Ishockey Motorsport Politik Snooker Spelbolag Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Slots Casino

800 meter damer inomhus-EM Odds

Vem vinner 800 meter damer vid inomhus-EM i friidrott 2021?

    Högsta
odds
Lägsta
odds
Odds Coming Soon1,001,00
Bet365
1,00

800 meter för damer

Löpning 800 meter är ett givet inslag när det kommer till VM i friidrott. För damernas del så plockade Sydafrikas Caster Semenya hem guldet under 2017 års mästerskap. Silver gick till burundiska Francine Niyonsaba, och brons gick till Ajeé Wilson från USA. Uthållighetsmässigt så ställer grenen oerhörda krav på deltagarna, och ofta så är marginalerna väldigt små. Även om USA har kommit att anses vara det mest högpresterande landet, så har länderna i östra Europa traditionellt sett haft de bästa resultaten. Åtminstone om man tillämpar ett bredare perspektiv och ser till ett flertal decennier.

För Sveriges del så har framgångarna varit ytterst begränsade. Och man måste tillbaka ända till 1920-talet och Inga Gentzels framgångar för att se ett tydligt avtryck på den internationella kartan. Som en given gren i friidrottsvärlden så är 800 m damer ett uppskattat inslag. Även om fokus generellt sett har legat på männens löpning så har intresset för damlöpning hela tiden blivit större. Men vad har man att förvänta sig om man vill spekulera i utkomsten i VM 2019 och damernas 800 meter löpning? Mycket har förändras, och det är numera inte ovanligt att de bästa atleterna kommer från de afrikanska länderna. Detta har gjort att det är väldigt svårt att presentera specifika atleter som givna kandidater till att nå framgång. Så om man känner sig manad i att prognostisera är det väldigt viktigt att följa utvecklingen för såväl enskilda atleter som länderna i stort.

Vi sammanställer oddsen på samtliga grenar i inomhus-EM 2021.Denna del ansvarar inte BraOdds.com för